Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αφιερωμένο στον Βαγγέλη Μαρινάκη που κάνει καθημερινά πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό»

«Αφιερωμένο στον Βαγγέλη Μαρινάκη που κάνει καθημερινά πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 - 15:12

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη αφιέρωσε τον τίτλο του πρωταθλήματος ο προπονητής της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας από τους Προπαίδες του Θρύλου και θέλησε να ευχαριστήσει τον ηγέτη του Ολυμπιακού, καθώς και τους Παύλου και Νάνο για τη βοήθεια που τους πρόσφεραν.

Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος όπως τόνισε προσπαθεί και κάνει καθημερινά τον Ολυμπιακό πιο μεγάλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρωτάθλημα ήρθε μέσα από σκληρή και ομαδική δουλειά, της διοίκησης, των προπονητών, των γονέων και φυσικά των παιδιών. Είναι αφιερωμένο στον Πρόεδρο μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που δέχεται πόλεμο και αυτός μένει δυνατός και κάνει κάθε ημέρα πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό. Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη να είναι σίγουρος ότι θα κρατάμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού και θα του αφιερώσουμε και άλλες κούπες. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιώργο Παύλου αλλά και τον κ. Βασίλη Νάνο για όσα κάνουν καθημερινά για εμάς και για τα παιδιά μας».

Διαβάστε επίσης