Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στην Εθνική Νέων

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στην Εθνική Νέων
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 - 16:06

Ο Ολυμπιακός αποτελεί τον τροφοδότη των Εθνικών ομάδων σε όλες τις ηλικίες, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού αποτελεί τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Η Εθνική Νέων στις 18 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου θα βρίσκεται στην Ισπανία όπου θα διεξαχθούν Μεσογειακοί Αγώνες με την αποστολή της ομάδας να γίνεται γνωστή.

Σε αυτή βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, γεγονός που φανερώνει για ακόμη μία φορά ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι αιμοδότες των Εθνικών ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα οι Γιάννης Γαλούπης, Παναγιώτης Τσερκώνης, Γιάννης Νικοπολίδης και Αλέξανδρος Βοϊλης βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Κ19.

Να σημειωθεί, ότι ο Γιάννης Νικοπολίδης έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, κυνηγώντας τα όνειρά του στην Αμερική, όπου θα σπουδάσει.

Διαβάστε επίσης

Νέες επιτυχίες για την Ακαδημία

Νέες επιτυχίες για την Ακαδημία

Πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός των «ερυθρόλευκων» τμημάτων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε τουρνουά στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Μοναδικές εμπειρίες (pics)

Μοναδικές εμπειρίες (pics)

Η Σχολή του Ολυμπιακού στη Νάξο επισκέφτηκε τον Πειραιά, με τους νεαρούς αθλητές να βιώνουν τη μαγεία του Ρέντη και να δίνουν φιλικά ματς με άλλες «ερυθρόλευκες» Σχολές.