Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γερό τεστ στο Βόλο

Γερό τεστ στο Βόλο
Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 - 08:55

Ένα πολύ δυνατό φιλικό θα δώσουν το απόγευμα του Σαββάτου οι Νέοι του Θρύλου. Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 19:00, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν με την ομάδα της Μαγνησίας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και έχει ως στόχο την άνοδο στη Football League, σε μια αναμέτρηση που θα μοιάζει αρκετά με επίσημο ματς.

Κι αυτό διότι θα διεξαχθεί μπροστά σε αρκετό κόσμο, αφού είναι το πρώτο ματς για τους Βολιώτες μετά την επιστροφή της αποστολής από το Ελατοχώρι Πιερίας που πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το σίγουρο είναι πώς ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο η δουλειά που κάνει με τους παίκτες του, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης

Καλή εικόνα από τους Νέους

Καλή εικόνα από τους Νέους

Ισοπαλία 2-2 για την Κ19 του Ολυμπιακού στο φιλικό που έδωσε με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Πανθεσσαλικό. Σκόραραν Κωστανάσιος και Μπουλάρι.

Επιστρέφουν στη βάση τους...

Επιστρέφουν στη βάση τους...

Η Κ20 και η Κ17 του Ολυμπιακού αναμένεται τη Δευτέρα (13/08) να επιστρέψουν στην Αθήνα από το Πήλιο, όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν.