Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλή εικόνα από τους Νέους

Καλή εικόνα από τους Νέους
Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018 - 21:40

Καλή εικόνα και θετική εμφάνιση για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, στο φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η αναμέτρηση έληξε 2-2 με την ομάδα του Ρικάρντο Πέρες να έχει αρκετές ευκαιρίες, να βρίσκεται δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά να δείχνει χαρακτήρα και να ισοφαρίζει σε ισάριθμες περιπτώσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε για το αρχικό σχήμα τους Καραργύρη στο τέρμα, ενώ η αμυντική τετράδα αποτελούνταν (σ.σ.: από τα δεξιά προς τα αριστερά) από τους Δήμο, Πέιο, Ράμα και Γαλούπη. Στο χώρο του κέντρου, καθώς το σύστημα με το οποίο αγωνίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν το 4-2-3-1, οι Ξενιτίδης και Νικόλης, μπροστά τους τριάδα από τους Κωστανάσιο, Φέκκα και Μαρίνο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Βοΐλης.

Χαμένες ευκαιρίες και… πίσω στο σκορ

Στο πρώτο ημίωρο η ομάδα που απείλησε περισσότερο ήταν αυτή των Νέων του Θρύλου. Στο 25’ με τον Βοΐλη, αλλά η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Λεάντρο και κατέληξε κόρνερ. Στο 28’ ήταν ο Νικόλης στην τελική προσπάθεια, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γιακουμή. Στο 41’ η ομάδα του Βόλου σκόραρε και πήρε το προβάδισμα μετά τη σέντρα του Σάββα και την κεφαλιά του Σαχινίδη (1-0), για να λήξει με αυτό το σκορ το πρώτο ημίχρονο.

Ανωτερότητα, δύο γκολ αλλά… ισοπαλία

Οι οδηγίες του Ρικάρντο Πέρες στο ημίχρονο απέδωσαν. Οι νέοι του Ολυμπιακού μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς. Στο 52’ ο Μαρίνος βρέθηκε σε θέση βολή, με τον Παλιούρα να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 53’ μετά την κεφαλιά του Γαλούπη ο γκολκίπερ της ομάδας του Βόλου έκανε μια ακόμα σωτήρια επέμβαση. Τελικά στο 60ό λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Δήμος σέντραρε και ο Κωστανάσιος με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Μια στιγμή αδράνειας στο 73’ στοίχισε και ήρθε το 2-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου μετά τη σέντρα του Σερτζίνιο και την προβολή του Ζγκούρι. Αλλά οι Νέοι του Ολυμπιακού είχαν… απάντηση σε αυτό το γκολ. Στο 78’ ο Μπουλάρι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νόνη και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακουμής (46' Παλιούρας, 79' Κωνσταντίνου), Σάββας (82' Πατσής), Μπουτζίκος (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Λέαντρο (69' Παπαϊωάννου), Οικονομόπουλος (69' Καναβός), Ρόκας (46' Νόνης), Ναζίμ (46' Κόλα), Ευθυμιάδης (46' Λώττας), Ζγκούρι (82' Μπέικος), Σκοπελίτης (46' Σερτζίνιο), Σαχινίδης (46' Φλίγκος).

Ολυμπιακός Κ19: Καραργύρης, Δήμος, Γαλούπης, Ράμα, Πέιος (80' Γκοτζαμανίδης), Νικολής (56' λ. τρ. Νεοφυτίδης), Κωστανάσιος (65' Γεωργαντής), Ξενιτίδης (90'+1 Ζαχαράκης), Βοΐλης (73' Ντουμάνης), Φέκκας (73' Μπουλάρι), Μαρίνος (88' Γλυνός).

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφουν στη βάση τους...

Επιστρέφουν στη βάση τους...

Η Κ20 και η Κ17 του Ολυμπιακού αναμένεται τη Δευτέρα (13/08) να επιστρέψουν στην Αθήνα από το Πήλιο, όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν.

Γερό τεστ στο Βόλο

Γερό τεστ στο Βόλο

Η ομάδα Νέων του Θρύλου αντιμετωπίζει τον τοπικό Ολυμπιακό το απόγευμα του Σαββάτου (11/08, 19:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.