Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στον Ολυμπιακό ο Παντελαίος (vid)

Στον Ολυμπιακό ο Παντελαίος (vid)
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 - 18:07
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός επενδύει στο μέλλον. Αυτό κάνει τα τελευταία πολλά χρόνια και αυτό εξακολουθεί να πράττει και φέτος, φέρνοντας στην κορυφαία Ακαδημία της χώρας ό,τι καλύτερο υπάρχει από όλη την Ελλάδα.

Οι «ερυθρολευκοι» πιο συγκεκριμένα έκαναν δικό τους τον Νίκο Παντελαίο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυκλαδιτικού ποδοσφαίρου. Ο νεαρός, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Νάξου θα ενισχύσει την ομάδα της Κ17 του Θρύλου, η οποία την περυσινή σεζόν κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της, Τάσος Θέος έχει έτσι ακόμη ένα σπουδαίο ταλέντο στη διάθεσή του, με τον 15χρονο επιθετικό να έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πλέον, έχει την ευκαιρία δουλεύοντας στην καλύτερη Ακαδημία της χώρας να πετύχει τα όνειρά του, μέσα από τη σκληρή δουλειά, ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών του.

Να σημειωθεί, ότι όπως αναφέρει το «sportscyclades.gr», ο Παντελαίος ήταν στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, ωστόσο οι Πειραιώτες κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

Διαβάστε επίσης