Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονήσεις στο γήπεδο του Φωστήρα οι Νέοι

Προπονήσεις στο γήπεδο του Φωστήρα οι Νέοι
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 - 09:38
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, η πρεμιέρα της Κ20 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο.

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να γίνονται οι αγώνες του σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, με τις εργασίες που γίνονται στο Ρέντη να μην επιτρέπουν τη διεξαγωγή ματς σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να γίνουν κάποιες προπονήσεις της ομάδας στο γήπεδο του Φωστήρα και όχι στο Ρέντη. Ο λόγος ήταν φυσικά, αφενός για να μάθουν τον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του, αλλά κα για να προπονηθούν στο φυσικό χλοοτάπητα που αρέσει στον νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή της πρεμιέρας στο συγκεκριμένο γήπεδο, με τον Πέρες να πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες προπονήσεις ξανά στο Ρέντη. Μένει να φανεί τελικά, το που θα διεξαχθεί η πρώτη της Κ20 του Θρύλου για τη νέα σεζόν, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης