Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελέγχει τα πάντα (και) ο προπονητής της Κ20 του Θρύλου

Ελέγχει τα πάντα (και) ο προπονητής της Κ20 του Θρύλου
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 - 12:55
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να δείξει ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Πορτογάλος τεχνικός ελέγχει τα πάντα που αφορούν την ομάδα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν κάνει μόνο αυτός.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού, αλλά και διευθυντής της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, Ρικάρντο Πέρες. Ο Πορτογάλος προσπαθεί να αλλάξει σελίδα στην Ακαδημία της ομάδας, δίνοντας της ακόμη περισσότερα στοιχεία, ακολουθώντας πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Πέρες κέρδισε με το... καλημέρα την εκτίμηση των νεαρών παικτών του Θρύλου, έχοντας καθημερινές συνομιλίες μαζί τους, προσπαθώντας να τους βοηθήσει να βελτιώσουν το παιχνίδι τους.

Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση έχει επιλέξει να βάζει βίντεο σε πολλές από τις προπονήσεις της ομάδας, ώστε να παρακολουθεί τα όσα γίνονται, και στη συνέχεια να δείχνει τα λάθη αλλά και τα σωστά στους παίκτες του. Το σημαντικό, άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες είναι η διαρκής βελτίωση και αυτό γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος κόουτς ότι μπορεί να γίνει μέσα από την εικόνα των βίντεο.

Ο Ρικάρντο Πέρες, λοιπόν, ελέγχει και εκείνος τα πάντα στο Ρέντη, όπως και ο Μαρτίνς στην πρώτη ομάδα, με το κλίμα στους Νέους, αλλά και γενικότερα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού να έχει αλλάξει και να είναι εξαιρετικό. Όχι, ότι πριν τον Πέρες δεν ήταν, όμως, ο Πορτογάλος έχει βάλει τη δική του χροιά και φιλοσοφία, η οποία αρέσει σε όλους τους ανθρώπους και τους παίκτες της ομάδας.

Ακόμη, φυσικά, είναι νωρίς, ωστόσο, φαίνεται λίγες ημέρες πριν από το επίσημο ματς της Κ20, ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί, δουλεύει σκληρά, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της και βρίσκεται σε πολύ καλά και επιθυμητά επίπεδα, τα οποία θα δείξει και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

Προπονήσεις στο γήπεδο του Φωστήρα οι Νέοι

Προπονήσεις στο γήπεδο του Φωστήρα οι Νέοι

Η Κ20 του Ολυμπιακού πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες τις προπονήσεις της στον Ταύρο, όπου είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί η πρεμιέρα της ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.