Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα με τεσσάρα η Κ19 του Θρύλου

Πρεμιέρα με τεσσάρα η Κ19 του Θρύλου
Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:57
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή τους πορεία.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά την αφόρητη ζέστη και το γεγονός ότι έδωσαν τον πρώτο αγώνα τους για τη φετινή σεζόν, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και αν μη τι άλλο άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια

Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Θρύλου ο Μαρίνος ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, ενώ επίσης πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Θάνος Κωστανάσιος, ο οποίος είχε δύο δοκάρια και την ασίστ στο 4ο τέρμα των Πειραιωτών. Πάντως, σε γενικές γραμμές όλη η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά, βγάζοντας μέρος της δουλειάς του Ρικάρντο Πέρες από την προετοιμασία της ομάδας.

Δυνατό ξεκίνημα…

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 13’ με τον Ξενιτίδη με ωραία κεφαλιά να ανοίγει λογαριασμό για τη φετινή σεζόν, έπειτα από την ασίστ του Ράμα από δεξιά. Στη συνέχεια, ο Θρύλος προσπάθησε και γι’ άλλο γκολ, ο Κωστανάσιος έβγαλε πολύ καλά στοιχεία, όμως ήταν άτυχος, έχοντας δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 21’ και στο 35’ και ακόμη μία τεράστια χαμένη ευκαιρία. Το 1-0, ωστόσο, δεν άλλαξε και έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Άμεση αντίδραση και ξέσπασμα…

Στην επανάληψη, η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, ωστόσο, από μία ασυνεννοησία του Πέιου με τον Καραργύρη οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν είχαν απειλήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 61’, με τον Λιάππη να κάνει το 1-1. Όμως, το σύνολο του Ρικάρντο Πέρες είχε άμεση αντίδραση και στο 65’ πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ με τον εντυπωσιακό Μαρίνο, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Θρύλου. Μάλιστα, στο 75’ ο Πέιος έκανε το 3-1, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο Ξενιτίδης. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90+2’ και πάλι ο Μαρίνος, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ, έπειτα από τρομερή ενέργεια και ασίστ του Κωστανάσιου, διπλασίασε τα τέρματά του για το τελικό σκορ.

Οι Νέοι του Θρύλου άρεσαν στην πρεμιέρα τους και αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα δείχνουν έτοιμοι για πολύ ωραία πράγματα τη φετινή σεζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Γαλούπης, Πέιος, Ράμα, Γκοτζαμανίδης (73’ Κωνσταντινίδης), Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Φέκκας (82’ Κατσούκης), Κωστανάσιος, Μαρίνος, Βοΐλης (88’ Μπουλάρι).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Νάνος, Τάτσης (85’ Γιωτάκης), Βασιλάκης, Κάγια, Θεοχάρης (46’ Τσούνης), Λιάπης, Λιάσος, Καραμποΐκης (85’ Μελιγγιώτης), Παπαδόπουλος, Πηλιός

Διαβάστε επίσης

Στον Ταύρο ο Μοντεστό

Στον Ταύρο ο Μοντεστό

Την αναμέτρηση της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού παρακολούθησε ο Επικεφαλής Σκάουτινγκ της ομάδας.