Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ικανοποιημένος, στόχος να βελτιωνόμαστε συνεχώς» (vid)

«Είμαι ικανοποιημένος, στόχος να βελτιωνόμαστε συνεχώς» (vid)
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 - 12:57
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Άκρως θετικό ήταν το ντεμπούτο του Ρικάρντο Πέρες στον πάγκο της Κ19 του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 4-1 και να δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες με την εμφάνισή τους ενόψει της συνέχειας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας για πρώτη φορά ως κόουτς του Θρύλου στο gavros.gr, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος από την εικόνα των παικτών του και τη συνολική τους προσπάθεια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ομάδα έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και εκείνος μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθούν συνεχώς να εξελίσσουν τους παίκτες του συλλόγου.

Τέλος, ανέφερε ότι γνωρίζει τη φιλοσοφία της ομάδας από την προηγούμενη του θητεία στον Πειραιά και προσπαθεί να την εμφυσήσει στους νεαρούς παίκτες, κάνοντάς τους να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πολύ καλό ματς από την πλευρά μας. Οι παίκτες μας προσπαθούν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας μας. Είμαστε σε διαδικασία χτισίματος της ομάδας, ακόμη δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά, είμαστε άλλωστε στο πρώτο ματς της σεζόν. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι με όλη την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας.

Η δέσμευσή μας που κάναμε με όλη αυτήν τη διαδικασία είναι συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Είναι ένας νέος τρόπος παιχνιδιού και σίγουρα πιστεύω ότι είναι ο τρόπος που συμφωνεί με την κουλτούρα και τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Πίεση ψηλά, επιθετικότητα και να προσπαθούμε να πετυχαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα.

Προσπαθούμε να συνδέσουμε το πνεύμα με την κουλτούρα του Ολυμπιακού. Όπως ξέρετε βρισκόμουν στην ομάδα και στο παρελθόν οπότε ξέρω τη φιλοσοφία του συλλόγου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε στους παίκτες μας να καταλάβουν αυτή τη φιλοσοφία της ομάδας.

Πρέπει να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια και να προσπαθούμε σε κάθε μας ματς να δίνουμε ακόμη περισσότερα. Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι από αυτό που δίνουμε, καθώς στόχος είναι να δίνουμε πάντα το κάτι παραπάνω».

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα με τεσσάρα η Κ19 του Θρύλου

Πρεμιέρα με τεσσάρα η Κ19 του Θρύλου

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν - Δύο γκολ ο Μαρίνος στο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα».

Στον Ταύρο ο Μοντεστό

Στον Ταύρο ο Μοντεστό

Την αναμέτρηση της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού παρακολούθησε ο Επικεφαλής Σκάουτινγκ της ομάδας.