Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικηφόρο ξεκίνημα για τους Έφηβους του Θρύλου

Νικηφόρο ξεκίνημα για τους Έφηβους του Θρύλου
Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:03
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Ακαδημίας του Θρύλου, ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα στην προσπάθεια που θα κάνει να διατηρήσει τον τίτλο της.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο ακόμη για να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ο Τάσος Θέος και όλοι στην Ακαδημία, ωστόσο, φάνηκε ήδη το ταλέντο που υπάρχει στους Πειραιώτες και στο συγκεκριμένο τμήμα.

Επικράτησε… το άγχος

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν μπήκε, όπως ήθελε στην αναμέτρηση. Φυσικά, δεν απειλήθηκε ποτέ από τους παίκτες του Απόλλωνα, ωστόσο, δυσκολευόταν να δημιουργήσει τις φάσεις για να σκοράρει και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Το πρώτο μέρος έληξε έτσι χωρίς τέρματα, με το άγχος των Πειραιωτών λόγω της πρεμιέρας να είναι εμφανές, ενώ και η αφόρητη ζέστη έπαιξε επίσης ανασταλτικό παράγοντα.

Ανέβηκε και το «καθάρισε»

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Τάσου Θέου ανέβασαν την απόδοσή τους, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε αμέσως στο σκορ του αγώνα. Αρχικά, ο Γούλας στο 57’ έκανε το 1-0, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Σταμούλης, ο οποίος μπήκε έξυπνα στη φάση, με τον Σμιγάλη να κάνει χέρι για να τον ανακόψει. Μάλιστα, οι Πειραιώτες στο 67’ έκαναν το 2-0 με τον Σταμούλη να χρίζεται αυτή τη φορά σκόρερ. Ο Γούλας από σκόρερ «ντύθηκε» δημιουργός, εκτελώντας ένα υπέροχο κόρνερ, με τον Σταμούλη με ωραία κεφαλιά να «γράφει» το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ο επιθετικός του Θρύλου, ο οποίος πέρυσι εντυπωσίασε στην Κ15, έδειξε πολύ καλά στοιχεία από όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο (στο 2ο μέρος) και σίγουρα θα βάλει σε σκέψεις τον Έλληνα τεχνικό για τις επόμενες αγωνιστικές, για το αν θα τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Η Κ17 του Ολυμπιακού δεν εντυπωσίασε σίγουρα στην πρεμιέρα της, ωστόσο, έδειξε ότι και φέτος διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα και το ταλέντο και μέσα από τη σκληρή δουλειά σίγουρα θα παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί, κάτι το οποίο πιστεύουν άπαντες στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Τζολάκης, Τσάβος, Παπαδόπουλος (73' Κεραμιδάς), Ασλανίδης, Τιμολέον, Γούλας, Τόλιος (82' Λιάτσος), Γεωργακόπουλος (46' Σταμούλης), Σουρλής, Ντότης (87' Μούκα), Κατσαβάκης (82' Θεοδωρίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Στάθης, Καρβουνιάρης, Σμιγάλης, Λυκούδης, Βλαχονικολέας, Νούσης (64’ Κάσσιος), Κοντογιανάτος, Γιαννάκης, Λιάσκος, Κατσικανταής (70’ Μπατράνης), Σαλάτος.

Διαβάστε επίσης

Ντεμπούτο για Τζολάκη

Ντεμπούτο για Τζολάκη

Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Κ17 των Πειραιωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17- Απόλλων Σμύρνης Κ17

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17- Απόλλων Σμύρνης Κ17

Οι Έφηβοι του Θρύλου ρίχνονται και εκείνοι με τη σειρά τους στη μάχη του πρωταθλήματος, υποδεχόμενοι στις 11:00 στο Ρέντη τον Απόλλωνα. Live από το gavros.gr