Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε ποιότητα, μέσα από τη δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)

«Έχουμε ποιότητα, μέσα από τη δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:39
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Κ17 του Ολυμπιακού ξεκίνησε και εκείνη τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν το Σάββατο (08/09), παίρνοντας τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Τάσος Θέος μίλησε στο gavros.gr για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ομάδας του, τονίζοντας ότι ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά, ώστε να πετύχει τους στόχους της, έχοντας την απαιτούμενη ποιότητα για να τα καταφέρει.

Επίσης, μίλησε και για τους στόχους του συγκεκριμένου τμήματος και για τη φετινή σεζόν, υπογραμμίζοντας ότι πέρα από την κατάκτηση ξανά του πρωταθλήματος, όλοι θα προσπαθήσουν να εξελίξουν τους παίκτες του Θρύλου, ώστε να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν τα επόμενα χρόνια στην Κ19 και εν συνεχεία στην πρώτη ομάδα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Αναλυτικά:

Για την πρεμιέρα της Κ17 του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Σίγουρα στην πρώτη εμφάνιση πάντα υπάρχει άγχος. Είναι καινούργια τα παιδιά στην Κ17, με τη νέα φουρνιά να έρχεται και να ενσωματώνεται στην ομάδα. Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα, θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά, ώστε να χτίσουμε αυτό που θέλουμε ως Ολυμπιακός. Κρατάμε το μηδέν πίσω και τη λειτουργία μας σε κάποια χρονικά λεπτά του παιχνιδιού, όπου βγάλαμε αυτά που θέλουμε να βλέπουμε σε αυτό το τμήμα του Ολυμπιακού. Έχει ποιότητα και αυτή η φουρνιά των Πειραιωτών, ωστόσο, έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας. Θέλουμε να βάλουμε και την ομαδική λειτουργία και το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και με την ποιότητα που υπάρχει να δείξουμε περισσότερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό σήμερα είμαστε μεν ευχαριστημένοι, γιατί ξέρουμε ότι υπάρχει πάντα το άγχος στην πρεμιέρα, είναι και οι θερμοκρασίες πολύ υψηλές, παρόλο αυτά θέλουμε δουλειά, ώστε να βελτιωθούν τα παιδιά τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού και τη φετινή σεζόν:

«Σίγουρα, ο Ολυμπιακός πρέπει να πρωταγωνιστεί, αλλά πρέπει πρώτα να αναδείξουμε το ταλέντο όλων των παιδιών που έρχονται απ’ όλη την Ελλάδα. Εμείς θέλουμε να ανεβάσουμε τα στάνταρ των παιδιών, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για το επόμενο βήμα, την πρώτη ομάδα. Το πρώτο σκαλί είναι η Κ19, όταν θα φύγουν από την Κ17 και μετά η πρώτη ομάδα. Γι’ αυτό ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε, ώστε να βελτιωθούν και να εξελιχθούν, να βγάλουν την ποιότητα που διαθέτουν, να μάθουν να λειτουργούν ως Ολυμπιακός και όταν φτάσουν πάνω να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Έχουμε τη χαρά, φυσικά, παρόλο που ήταν άτυχος ο Νικόλης, ανταποκρίθηκε και πήγε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Αυτός είναι ο στόχος, αυτό λέμε και στα άλλα τα παιδιά, να δουλέψουν, να βελτιωθούν και να είναι έτοιμοι όταν τους ζητηθεί να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Επίσης, μέσα από το πρωτάθλημα θέλουμε οι παίκτες μας να βγάλουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχουμε ως ομάδα αλλά και ως άτομα».

Για το γεγονός ότι πολλά παιδιά από την περυσινή Κ17 βρίσκονται στο φετινό ρόστερ της Κ19:

«Είναι πολύ σημαντικό. Όταν βλέπουμε τους παίκτες να ανταποκρίνονται στα μεγαλύτερα τμήματα, όπως και εμείς στην Κ17 έχουμε πολλούς παίκτες από την Κ16. Έχει μεγάλη σημασία αυτό και φαίνεται ότι οι παίκτες καταφέρνουν να εξελιχθούν μέσα από τη δουλειά και ότι μπορούν έχοντας τις βάσεις όχι μόνο να είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα, αλλά και να σταθούν και να αγωνιστούν σε αυτή».

Διαβάστε επίσης

Κόντρα στον Ατρόμητο η Κ17

Κόντρα στον Ατρόμητο η Κ17

Να πάρει την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει η ομάδα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Ρουφ (11:00).

Γκολάρα ο Τσιμίκας! (vid)

Γκολάρα ο Τσιμίκας! (vid)

Ο νεαρός μπακ του Θρύλου σκόραρε κόντρα στην Τσεχία, με τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας Ελπίδων.