Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν!

Έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν!
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 - 13:37
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Οι Νέοι του Ολυμπιακού πήραν πολύ σημαντική νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής (16/09), με το ίδιο σκορ και τον ίδιο τρόπο μάλιστα με την πρώτη ομάδα, με γκολ στο τέλος του αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τέρμα του Θάνου Κωστανάσιου έκαναν το 2/2 στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν «απόλυτοι» στην κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Η Κ19 του Θρύλου έχει δείξει στις πρώτες δύο αγωνιστικές πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα, ωστόσο, αξίζει να σταθούμε σε δύο παίκτες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής τη διαφορά.

Ο λόγος για τους Θάνο Κωστανάσιο και Γιώργο Μαρίνο, τους δύο εξτρέμ της ομάδας, οι οποίοι σκόραραν και τα γκολ της χθεσινής νίκης του Θρύλου. Για τον Μαρίνο το γκολ που σημείωσε ήταν ιδιαίτερης σημασίας κόντρα στην πρώην του ομάδα, φτάνοντας τα 3 τη φετινή σεζόν, ενώ ο Κωστανάσιος άνοιξε λογαριασμό.

Αμφότεροι έχουν όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια, με εκείνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, ώστε να πετύχουν τα όνειρά τους. Κάτι το οποίο θα πράξουν, έχοντας δίπλα τους εξαιρετικούς προπονητές που γνωρίζουν πώς να συμβουλεύσουν τα παιδιά αυτών των ηλικιών.

Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους» (vid)

«Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους» (vid)

Ο προπονητής της Κ19, Ρικάρντο Πέρες μίλησε για το ματς των Πειραιωτών με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπογράμμισε ότι ο σύλλογος είναι πάνω απ’ όλους στην ομάδα. Δείτε τα όσα δήλωσε στο gavros.gr.