Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους» (vid)

«Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους» (vid)
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:46
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο gavros.gr ο προπονητής της Κ19, Ρικάρντο Πέρες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τη νίκη των Πειραιωτών με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, υποστηρίζοντας ότι με τέτοια δυνατά παιχνίδια γίνονται καλύτεροι οι παίκτες και εξελίσσονται.

Επίσης, ανέφερε ότι φαίνεται από την εικόνα της ομάδας, αλλά και όλης της Ακαδημίας ότι έχουν καταλάβει όλοι ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλους, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλή οργάνωση, κάτι το οποίο περιμέναμε, καθώς τον είχαμε αντιμετωπίσει το προηγούμενο διάστημα σε φιλικό ματς. Εύχομαι όλοι οι αγώνες της σεζόν να είναι όπως αυτός. Γιατί με τέτοιους αγώνες οι παίκτες μπορούν και εξελίσσονται. Χρειαζόμαστε ματς με τέτοια ένταση και ανταγωνιστικότητα, ώστε οι παίκτες να δείχνουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύουν».

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού τόνισε:

«Αυτό που φάνηκε και σήμερα (σ.σ. Κυριακή 16/09) είναι ότι οι παίκτες μας καταλαβαίνουν ότι κανένας δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Κανένας παίκτης, κανένας προπονητής δεν είναι μεγαλύτερος από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να υπηρετούμε και αυτό το κάνουμε με την εικόνα που δείξαμε στο παιχνίδι. Όλη η Ακαδημία, οι παίκτες και οι προπονητές πρέπει να καταλάβουν ότι κανένας δεν είναι πιο πάνω από την ομάδα. Αυτό είναι το πνεύμα που προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες και στην Ακαδημία μας».

Διαβάστε επίσης

Μάγκικο διπλό για τους Νέους

Μάγκικο διπλό για τους Νέους

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της αντίστοιχης του Πανιωνίου, κάνοντας έτσι το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα.