Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκικο διπλό για τους Νέους

Μάγκικο διπλό για τους Νέους
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 - 15:29
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα πήραν οι Νέοι του Ολυμπιακού. Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της αντίστοιχης του Πανιωνίου, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο «απόλυτη» στη φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες έκαναν το 3/3, περνώντας από ένα γήπεδο, το οποίο τους δυσκολεύει παραδοσιακά, δείχνοντας και πάλι ότι φέτος θέλουν πάρα πολύ και θα κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 15’ με πολύ ωραίο σουτ, έπειτα από ασίστ του Μπουλάρι ο Ράμα, όμως, στο 18’ οι «κυανέρυθροι» απάντησαν με τον Τριάντη για το 1-1. Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες ήταν ανώτεροι και κατάφεραν γρήγορα και πάλι να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Φέκκα στο 33’ να στέλνει με ωραίο πλασέ την μπάλα στην αντίπαλη εστία, έπειτα από πολύ καλή ενέργεια του Μαρίνου.

Οι Πειραιώτες ήλεγξαν στην επανάληψη τον αγώνα και διατήρησαν σχετικά με ευκολία το υπέρ τους προβάδισμα, πανηγυρίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Τριάντης, Μπουσάι, Αγγέλης (80′ Γρίβας), Μίκο, Φίλων (70′ Ρέτσος), Τσερεγκόφ, Ζώτος, Δαυίδης, Οικονόμου (55′ Παρ. Νομικός), Ντούλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Μαρτίνης, Πέιος, Ράμα, Κωνσταντινίδης, Τσερκώνης (70′ Νεοφυτίδης), Ξενιτίδης, Φέκκας, Κατσούκης (58′ Γεωργαντής), Μαρίνος, Μπουλάρι (80′ Βοΐλης).

Διαβάστε επίσης

Ομάδα με χαρακτήρα!

Ομάδα με χαρακτήρα!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού δείχνουν πολύ καλά στοιχεία στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

«Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους» (vid)

«Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους» (vid)

Ο προπονητής της Κ19, Ρικάρντο Πέρες μίλησε για το ματς των Πειραιωτών με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπογράμμισε ότι ο σύλλογος είναι πάνω απ’ όλους στην ομάδα. Δείτε τα όσα δήλωσε στο gavros.gr.