Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις και με Θέο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού

Εξελίξεις και με Θέο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού
Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018 - 13:12

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Βασίλη Γεωργόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου σκάουτινγκ στην ομάδα, φαίνεται ότι προχωρούν και σε λύσεις συμβολαίων σημαντικών στελεχών της.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βασίλης Βούζας και Γιώργος Παπακωστούλης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αποτελούν παρελθόν από τον Ολυμπιακό, ενώ η τελευταία είδηση αφορά και την πολύ πιθανή απομάκρυνση του Τάσου Θέου από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία.

Ο προπονητής της Κ17 των Πειραιωτών, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στους Πειραιώτες και πλέον μένει να φανεί για το ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους.

Αυτοί μπορεί να είναι εκ των έσω, από κάποιους ανθρώπους δηλαδή που βρίσκονται ήδη στην Ακαδημία, ή μπορεί να προστεθεί κάποιο νέο μέλος στην οικογένεια της ομάδας.

Να σημειωθεί, σε αυτό το σημείο, ότι η παραμονή του Φουστέρ στην Ελλάδα, με τον Ισπανό να παρακολουθεί τα ματς των ομάδων της Ακαδημίας, έχοντας πάρει δίπλωμα προπονητικής, έχει φουντώσει τις φήμες για επιστροφή του στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο. Βέβαια, πρόκειται για φήμες, οι οποίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε επίσης

Η ομιλία του Ρικάρντο Πέρες

Η ομιλία του Ρικάρντο Πέρες

Ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενθαρρύνοντάς τους ενόψει της συνέχειας.

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι

Η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-0 του Λεβαδειακού για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματός τους.