Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χ-αμένη ευκαιρία για ιδανική εκκίνηση!

Χ-αμένη ευκαιρία για ιδανική εκκίνηση!
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018 - 14:10
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η πρεμιέρα για την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού δεν είχε τελικά την εξέλιξη που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι». Σε ένα ματς που ο Θρύλος έκανε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, το τελικό αποτέλεσμα (σ.σ.: ισοπαλία 3-3) με τον Αστέρα Τρίπολης αφήνει «πικρή» γεύση. Κυρίως διότι η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη (σ.σ.: αντικατέστησε τον Γιώργο Παπακωστούλη) άξιζε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ήταν καλύτερη, το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στιγμές αδράνειας και ατυχίας της στοίχησαν και έτσι «πέταξε» δύο βαθμούς που δικαιούνταν βάσει απόδοσης. Όταν σε ένα ματς έχεις σημειώσει τρία γκολ, έχεις δύο δοκάρια, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έχει κάνει άλλες τρεις μεγάλες επεμβάσεις, τότε το τελικό αποτέλεσμα μπορεί ξεκάθαρα να χαρακτηριστεί άδικο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η μπάλα δεν μπήκε όταν έπρεπε και το ματς έληξε ισόπαλο.

Εκτός από τα γκολ και τα δοκάρια, υπήρξαν πολλές ακόμα φάσεις που φάνηκε η ατυχία των νεαρών παικτών του Ολυμπιακού, στο ματς με τους Αρκάδες. Στο 22' ο γκολκίπερ Παναγόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Μπομπότη, στο 33' σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Κουτσογούλα όπως και στο 40'! Τέλος, στο 77' η μπάλα δεν έκανε το χατίρι του Μάνδρου και πέρασε βασανιστικά δίπλα από το δοκάρι, ο Ποιμενίδης δεν ήταν τυχερός στο 79', ενώ στο 80ό λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

14': Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό! Εκτέλεση φάουλ του Κουτσογούλα από τα 35 μέτρα, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναγόπουλου

24' 1-0: Ατομική ενέργεια του Φλώκου μέσα στην περιοχή, βρέθηκε σε θέση βολή και δεν αστόχησε, ανοίγοντας το σκορ.

34' 1-1: Ο Καλαμαράς έγινε αποδέκτης της τελικής πάσας και με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πούλιου.

46' 2-1: Ο Γιαδελάκης με εκπληκτική λόμπα, λίγα μέτρα μετά τη μεσαία γραμμή, «κρέμασε» τον Παναγόπουλο.

54' 2-2: Ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά σκόραρε για τους Αρκάδες.

56' 3-2: Εκτέλεση φάουλ από τον Κουτσογούλα, απέκρουσε ασταθώς ο Παναγόπουλος και ο Γιαδελάκης με κοντινό σουτ έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

64' 3-3: Ο Καντέλης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Κατηφόρης στην προσπάθειά του να την απομακρύνει, την έστειλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του...

80'+2: Ο Πάνος έπιασε τρομερό σουτ, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών και ο Μάνδρος στην επαναφορά, σε κενή εστία, δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Πούλιος, Κατηφόρης, Μπομπότης, Ρέτσος (76' Πρέλιας), Γιαλεδάκης, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Φλώκος (50' Πάνος), Μόσχος (59' Μάνδρος), Κουτσογούλας, Ποιμενίδης.

Αστέρας Τρίπολης Κ15: Παναγόπουλος, Κωστούρος, Ρουμελιώτης, Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Φραγκιαδάκης, Κλέωπας (51' Ασημάκης), Ρουμπιές, Καλαμάρας (69' Τσιώλης), Καντέλης, Μπάτσι.

Διαβάστε επίσης

Μία οικογένεια!

Μία οικογένεια!

Όλοι οι άνθρωποι και οι παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μία «αγκαλιά» μετά το τέλος του ματς των Παίδων του Θρύλου με τον Αστέρα Τρίπολης (3-3).