Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεσσάρα από τους Έφηβους του Θρύλου στην ΑΕΚ

Τεσσάρα από τους Έφηβους του Θρύλου στην ΑΕΚ
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 - 14:50

Στον Ολυμπιακό το πρώτο ντέρμπι της σημερινής ημέρας (07/10) κόντρα στην ΑΕΚ. Οι Έφηβοι του Θρύλου ήταν καταιγιστικοί και πήραν μία εμφατική νίκη με 4-2 επί των «κιτρινόμαυρων» για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες έτσι συνεχίζουν «απόλυτοι» στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, δείχνοντας ότι και φέτος έχουν όλα τα φόντα να σηκώσουν και πάλι το τρόπαιο.

Η Κ17 του Θρύλου είχε στον πάγκο της τον Ρικάρντο Πέρες με βοηθό τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Πορτογάλο να αντικαθιστά τον Τάσο Θέο, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο των Πειραιωτών.

Απόλυτος κυρίαρχος με το… καλημέρα

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν από πολύ νωρίς τα ηνία του ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 20’ με τον Κατσαβάκη. Ο Θρύλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα στο 38’ με τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος έκανε το 2-0, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του πρώτου μέρους. Μάλιστα, οι Πειραιώτες είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν ακόμη περισσότερο το σκορ, αν ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι από το ξεκίνημά του.

Συνεχίστηκε το «ερυθρόλευκο» πάρτι

Ο Ολυμπιακός ήλεγξε τον ρυθμό της αναμέτρησης και στην επανάληψη και κατάφερε και πάλι με τον Κατσαβάκη να κάνει στο 60’ το 3-0, με τον επιθετικό του Θρύλου να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν στη συνέχεια με τον Κάτσικα στο 63’ σε 3-1. Η απάντηση του Θρύλου ήταν άμεση με τον Σουρλή, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς να «γράφει» το 4-1. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει στο 76’ με τον Γκέγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και άλλες ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ, ωστόσο, το σκορ του ματς δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τον Θρύλο να πανηγυρίζει ακόμη μία νίκη.

Ο Ολυμπιακός έτσι έκανε το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο πέρα από το νικηφόρο αποτέλεσμα θα πρέπει να κρατήσει την πάρα πολύ καλή του εμφάνιση ενόψει της συνέχειας.

ΑΕΚ: Καλούδης, Κουρέας (46’ Χριστόπουλος), Ματζουρανάκης, Γκέγκα, Θεοδώρου, Πανταζέλος (87’ Μαχαίρας), Κάτσικας, Κορομηλάς (79’ Κώτσιος), Σταμούλης, Παναγιωτόπουλος (46’ Τσαρούχας), Μιχόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Τζόρβας (79’ Παπαδόπουλος), Κεραμιδάς, Ασλανίδης, Τιμολέων, Γούλας (68’ Μούκα), Θεοδωρίδης (46’ Αρσενίδης), Γεωργακόπουλος, Σταμούλης (57’ Σουρλής), Ντότης (72’ Λιάτσος), Κατσαβάκης.

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ Κ19-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 1-0 (Τελικό)

ΑΕΚ Κ19-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 1-0 (Τελικό)

Οι Νέοι του Θρύλου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους «κιτρινόμαυρους» με στόχο την επιστροφή τους στις νίκες. Live από το gavros.gr στις 15:15.

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι

Η Κ19 του Ολυμπιακού πάλεψε στο γήπεδο της ΑΕΚ, ωστόσο, τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ Κ17-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 LIVE 2-4 (Τελικό)

ΑΕΚ Κ17-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 LIVE 2-4 (Τελικό)

Οι Έφηβοι του Θρύλου αντιμετωπίζουν στο Γαλάτσι τους «κιτρινόμαυρους» για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Live από το gavros.gr στις 12:45.