Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασταμάτητοι!

Ασταμάτητοι!
Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 - 17:50
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και την 5η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους, επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου στο Ρέντη. Έκαναν το «5 στα 5» και είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας το απόλυτο στη βαθμολογία. Δηλαδή 15 πόντους. Στην επιστροφή του Δημήτρη Μαυρογενίδη στον «ερυθρόλευκο» πάγκο των Εφήβων.

Ο Έλληνας τεχνικός γύρισε μετά από μια διετία και έκανε ιδανική επανεκκίνηση του στην ομάδα Κ17 του Θρύλου. Σε ένα ματς που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο, την κατοχή της μπάλας, αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς εύκολα. Και θα μπορούσαν να το «πληρώσουν» στο τέλος των καθυστερήσεων ενώ ο Μιραφιόρι δεν έστελνε την μπάλα στο δοκάρι!

Νωρίτερα είχε χρειαστεί να κάνει ο Τζολάκης σημαντικές επεμβάσεις, ενώ οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» ήταν για μια ακόμα φορά νευρικοί στην τελική προσπάθεια, σπαταλώντας σημαντικές ευκαιρίες. Σημείο «κλειδί» για το ματς ήταν η αντίδραση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Διότι δέχθηκαν την ισοφάριση στο τέλος του πρώτου, αλλά στην εκκίνηση του δεύτερου πήραν το προβάδισμα και το κράτησαν ως το φινάλε.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

27' 1-0: Ο Σουρλής έκανε ωραίο γύρισμα από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Κεραμίδα που την έστειλε στο «παραθυράκι» του Παχατούρα

44' 1-1: Κόντρα στη ροή του ματς ο Πανιώνιος θα ισοφαρίσει στην κόντρα με το πλασέ του Μυτακίδη.

47' 2-1: Ο Σουρλής με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, δίνει και πάλι το προβάδισμα στο Θρύλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Τζολάκης, Τζόρβας, Κεραμιδάς, Τιμολέων, Ασλανίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος (83' Λιάτσος), Αρσενίδης (77' Παπαδόπουλος), Ντότης (59' Μούκα), Σουρλής (86' Σταμούλης), Κατσαβάκης (71' Θεοδωρίδης).

Πανιώνιος Κ17: Παχατούρας, Ζαχί, Βουτσινάς, Γρηγοριάδης, Χριστοφιλόπουλος (73' Μπασιλάρι), Παπαδόπουλος, Μπαρμπαλιάς (48' Ζαμάνης), Κουτσάκης, Μυτακίδης (69' Χαϊκάλης), Κούτρας (88' Μητρόπαππας), Νίνο (82' Μιραφιόρι).

Διαβάστε επίσης

Το come back του Μαυρογενίδη

Το come back του Μαυρογενίδη

Ο Έλληνας προπονητής επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Κ17 του Ολυμπιακού, στο ματς με τον Πανιώνιο.