Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «καρέ» της Κ19 του Θρύλου που κάνει τη διαφορά!

Το «καρέ» της Κ19 του Θρύλου που κάνει τη διαφορά!
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 - 14:48
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα με 6-1 της αντίστοιχης ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έτσι συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχαν επικρατήσει με 3-0 στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες έχει πολλή ποιότητα και όσο περνάει το διάστημα αυτό αναμένεται να γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτό.

Σε αυτές τις πρώτες 7 αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι Νέοι του Θρύλου τη φετινή σεζόν, έχουν ξεχωρίσει αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τέσσερις από αυτούς να είναι αυτοί που έχουν κάνει μέχρι στιγμής τη διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρίνος πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις στην πρώτη του χρονιά στους Πειραιώτες. Αυτό αποτυπώνεται και από τους αριθμούς, όντας μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 τέρματα, την ώρα που έχει δώσει και 2 ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Ένα από τα γκολ του Μαρίνου κόντρα στον Απόλλωνα, μάλιστα, ήταν πανέμορφο, δείχνοντας την κλάση και την ποιότητά του.

Εξαιρετικός είναι στο ξεκίνημα και ο Θάνος Κωστανάσιος. Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να διαπρέψει. Μέχρι στιγμής μετράει 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει σταθεί και αρκετά άτυχος, καθώς πολλές τελικές του προσπάθειες έχουν σταματήσει στα δοκάρια των αντίπαλων εστιών. Σε κάθε περίπτωση, ο Κωστανάσιος έχει δουλέψει αρκετά, έχει ωριμάσει το παιχνίδι του και αυτό έχει αντίκτυπο και στη συνολική εικόνα της ομάδας.

Πολύ καλές εμφανίσεις έχει κάνει και ο Γιώργος Φέκκας. Ο περυσινός πρωταθλητής με την Κ17 του Ολυμπιακού έχει δουλέψει αρκετά, έχει δυναμώσει (αν και ακόμη χρειάζεται δουλειά σε αυτό το κομμάτι) και η ποιότητά του αποτυπώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος έχει επίσης όλα τα φόντα μέσα από τη σκληρή δουλειά για να πετύχει τα όνειρά του. Στις πρώτες 7 αναμετρήσεις μετράει 3 γκολ, ενώ έχει συμμετοχή και σε πολλά ακόμη τέρματα από τα 17 που έχουν σημειώσει οι Πειραιώτες.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον Αλέξανδρο Βοΐλη. Ο επιθετικός του Θρύλου έχει δυναμώσει, κάτι το οποίο τον βοηθάει πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι του, ενώ έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια. Και εκείνος μετράει 3 γκολ τη φετινή σεζόν, έχοντας συνολικά πολύ καλές εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά «Κάνιο»!

Χρόνια πολλά «Κάνιο»!

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκλεισε σήμερα, Σάββατο (27/10) τα 42 του χρόνια, με τον Αργεντινό να λαμβάνει πολλές ευχές από όλη την οικογένεια των Πειραιωτών.

Μπαλάρα και εξάρα!

Μπαλάρα και εξάρα!

Εξαιρετική εμφάνιση της Κ19 που συνέτριψε 6-1 την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης στο Ρέντη.