Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άξιζαν τη νίκη

Άξιζαν τη νίκη
Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2018 - 17:37

Την ευκαιρία να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους έχασαν οι παίκτες της Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στους αντίστοιχους του Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» είχαν το πάνω χέρι από το ξεκίνημα του ματς, αλλά δεν ήταν εύκολο να παίξουν καλύτερα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι γηπεδούχοι -που έχουν τον Πασχάλη Μελισσά στον πάγκο- έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα και κράτησαν το 0-0 ως το φινάλε. Οι Νέοι του Θρύλου ήταν καλύτερο και στο δεύτερο μέρος, ειδικά στο τελευταίο ημίωρο.

Ήταν το διάστημα που έχασαν καλές ευκαιρίες με την κεφαλιά του Βοΐλη, το σουτ του Μαρίνου από τα πλάγια και με τον Μπουλάρι που δεν πρόλαβε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.

Άρης Κ19: Μπαταλάμας, Ι. Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Π. Μπαγκαλιάνης, Μουρατίδης, Σενγκέργκης, Τράκας, Παπαγεωργίου, Μπαλικτσής, Βαβλιάκης, Κοντοπούλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Καραργύρης, Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Γαλούπης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος, Φέκκας, Μαρίνος, Βοΐλης, ενώ έπαιξαν και οι Μαρτίνης και Μπουλάρι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άξιζαν τη νίκη
Άξιζαν τη νίκη
Άξιζαν τη νίκη
Άξιζαν τη νίκη

Διαβάστε επίσης

Στόχος το πρώτο τρίποντο

Στόχος το πρώτο τρίποντο

Η ομάδα των Παίδων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (12:00) για την 5η αγωνιστική.