Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος η εξέλιξη των παικτών μας» (vid)

«Στόχος η εξέλιξη των παικτών μας» (vid)
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018 - 07:46
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Κ17 του Ολυμπιακού συνέχισε το εντυπωσιακό της σερί στο πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σημειώνοντας μία ακόμη εμφατική νίκη με 4-1 αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο προπονητής της ομάδας των Εφήβων, Δημήτρης Μαυρογενίδης μίλησε στο gavros.gr μετά το τέλος του αγώνα και εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την εμφάνιση όσο και για τα αποτελέσματα των παικτών του.

Επίσης, αναφέρθηκε στον βασικό στόχο της Ακαδημίας των Πειραιωτών, ο οποίος δεν είναι άλλος από την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, καθώς και για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, όπου βγάλαμε πολλά από τα καινούργια στοιχεία που θέλουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει, όμως, να ελέγχουμε κάποιες στιγμές, είτε επιθετικά στο να σκοράρουμε περισσότερα γκολ στις φάσεις που δημιουργούμε, είτε αμυντικά στις όποιες στιγμές έχει ο αντίπαλος και τις εκμεταλλεύεται. Είναι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό σε αυτές τις ηλικίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε».

Για το «7 στα 7» τη φετινή σεζόν και τη βελτίωση της ομάδας παιχνίδι σε παιχνίδι:

«Νομίζω ότι ο στόχος είναι η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και μέσα από αυτή την εξέλιξη η ομάδα να έχει ανοδική πορεία. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, αλλά έχουμε πολλή δουλειά, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Για το επόμενο ματς της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα υπάρχει ιδιαιτερότητα σε αυτά τα ματς. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας βγάζει από το στόχο και από το ποια είναι η βασική μας προοπτική γι’ αυτά τα παιδιά. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι, ένας ωραίος αγώνας, τον οποίο θα ζήσουμε και θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούν τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης

Ντέρμπι και στην Ακαδημία!

Ντέρμπι και στην Ακαδημία!

Οι ομάδες Νέων και Έφηβων του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Παίδες θα αναμετρηθούν με την ΑΕΚ.

Ρήξη χιαστού ο Κωστανάσιος

Ρήξη χιαστού ο Κωστανάσιος

Άσχημα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού.

«Να χτίσουμε το μέλλον του Ολυμπιακού»

«Να χτίσουμε το μέλλον του Ολυμπιακού»

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Θρύλου, Ρικάρντο Πέρες έστειλε τις ευχές τους για υγεία και «ερυθρόλευκες» επιτυχίες στους μικρούς αθλητές των «ερυθρόλευκων».