Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκικα και Πειραιώτικα!

Μάγκικα και Πειραιώτικα!
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 13:53
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μεγάλη νίκη και εμφάνιση για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ έκαναν ολική ανατροπή και επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 3-1 στο Ρέντη.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ξενιτίδη που ήταν μέσα στα δύο από τα τρία γκολ του Θρύλου αλλά και τον Μαρτίνη.

Έτσι οι Νέοι έδειξαν... τον δρόμο για την ανδρική ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (11/11).

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και μόλις στο 6' βρέθηκαν πίσω στο σκορ όταν ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ με τον Ζερβόπουλο να πηδάει ψηλότερα από όλους και να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική. Μετά το 20' ο Ολυμπιακός ανέβασε αρκετά την απόδοσή του και απείλησε με το σουτ του Μαρίνου. Στο 25' ο Φέκκας βρέθηκε μέσα στην περιοχή κερδίζοντας το κόρνερ ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μαρτίνη πέρασε λίγο άουτ. Μπορεί σε εκείνο το δεκάλεπτο ο Θρύλος να έκανε τρεις σερί φάσεις ωστόσο μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Η ανατροπή όμως ήρθε στο δεύτερο μέρος. Στο 52' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μαρτίνης έκανε τη σέντρα, με τον Βοΐλη να πιάνει την κεφαλιά με τον Χριστογεώργο να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο 59' ο Θρύλος ισοφάρισε στο ματς όταν ο Ξενιτίδης έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια από τον χώρο του κέντρου και στο τετ α τετ με τον Χριστογεώργο πλάσαρε ιδανικά για το 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο 69΄ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό μετά την σέντρα του Μαρτίνη.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 74' όταν ο Μαρτίνης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ το οποίο «σφράγισε» τη νίκη για τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε ότι στο τέλος της αναμέτρησης όλοι στον Ολυμπιακό έτρεξαν να αφιερώσουν τα γκολ αλλά και τη νίκη στον Κωστανάσιο, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη υπέστη ρήξη χιαστών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τσαβός, Ράμα, Πέιος (81’ Γκοτζαμανίδης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος (81’ Γλυνός), Βοΐλης, Μπουλάρι (62’ Σουρλής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (62’ Μανιδάκης), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (81’ Σαντιγκάι), Καλομοίρης (46’ Παπαδόπουλος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

Διαβάστε επίσης