Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίζουμε με τη φιλοσοφία που αρμόζει στον Ολυμπιακό» (vid)

«Παίζουμε με τη φιλοσοφία που αρμόζει στον Ολυμπιακό» (vid)
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 18:05

Η Κ19 του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 στο Ρέντη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων των Πειραιωτών, Ρικάρντο Πέρες, όπως είναι φυσικό, ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, κάτι το οποίο φάνηκε και στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα έδειξε ότι παίζει με τη φιλοσοφία που αρμόζει στον Ολυμπιακό, ενώ τέλος αφιέρωσε τη νίκη στους μεγάλους άτυχους της ομάδας, Κωστανάσιο και Νικόλη, οι οποίοι έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στους παίκτες, έκαναν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Πρέπει να πιστέψουμε στη νέα φιλοσοφία που ήδη έχουμε τώρα. Και αυτή είναι η απόδειξη ότι με τον χρόνο μπορούμε να πετύχουμε πολύ καλή απόδοση, αυτό είναι πιθανό επειδή οι παίκτες, πιστεύουν, γιατί οι παίκτες θέλουν να εφαρμόσουν αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, γιατί θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Πλέον, μπορούμε να δούμε ότι η Ακαδημία παίζει ποδόσφαιρο με καλή φιλοσοφία και σύμφωνα πάντα με το πιο σημαντικό στοιχείο, το οποίο είναι η κουλτούρα της ομάδας μας.

Είμαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, θέλουμε να έχουμε την μπάλα, να κάνουμε επιθέσεις, θέλουμε να ανακτούμε την μπάλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εκπαιδεύουμε τα εννέα τμήματα της Ακαδημίας, 10 διότι έχουμε μαζί μας και το ειδικό τμήμα «Μαζί στη Ζωή», να παίζουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, να παίζουν για τη νίκη, να πετυχαίνουν γκολ, και να παίζουν ώστε να έχουν την κατοχή της μπάλας. Επίσης θα ήθελα τέλος, να αφιερώσω αυτή τη νίκη, σε δύο παίκτες μας, οι οποίοι είχαν σοβαρούς τραυματισμούς, αναφέρομαι στον Νικόλη και στον Κωστανάσιο, για εκείνους είναι η νίκη σήμερα».

Διαβάστε επίσης