Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι νικάει ο Πειραιάς!

Έτσι νικάει ο Πειραιάς!
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 - 15:10
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Κ17 του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Παναθηναϊκού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μαυρογενίδη έβγαλαν τεράστιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν από το 67’ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τιμολέοντος.

Οι Έφηβοι του Θρύλου συνέχισαν με αυτό τον τρόπο το νικηφόρο σερί τους, κάνοντας το «οχτώ στα οχτώ», αυξάνοντας παράλληλα και τη διαφορά τους από τους διώκτες τους.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 29’ της αναμέτρησης με τον Γούλα να είναι εύστοχος από την… άσπρη βούλα, να κάνει το 1-0 και να δίνει έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μαυρογενίδη πραγματοποίησαν μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, ενώ ακόμη και όταν έπαιζαν με παίκτη λιγότερο μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, πανηγυρίζοντας μία ακόμη νίκη και οδεύοντας αν και ακόμη είναι νωρίς και στο φετινό Final 4 του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον βρίσκονται στους 24 βαθμούς, έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε στους 16 και στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Μελανό» σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Τζόρβα, ο οποίος έπειτα από εναέρια μονομαχία συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με τον αντίπαλο παίκτη του ΠΑΟ. Πλέον, μένει να φανεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Τζόρβας, Κεραμιδάς, Τιμολέων, Ασλανίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης, Ντότης, Λιάτσος, Σταμούλης.

Έπαιξαν επίσης οι Παπαδόπουλος, Μούκα, Κασέμι, Φρέρης, Κίτσος.

Διαβάστε επίσης