Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)

«Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 - 09:02
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Κ15 του Ολυμπιακού σημείωσε μία εύκολη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή (11/11) για το πρωτάθλημα.

Οι Παίδες του Θρύλου δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, το οποίο άφησε ικανοποιημένο τον Νίκο Τοπολιάτη.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο gavros.gr και τόνισε ότι στόχος όλων είναι η βελτίωση των παιδιών, ώστε να είναι ικανά να στελεχώσουν τα επόμενα αγωνιστικά τμήματα.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σημασία των ντέρμπι σε αυτές τις ηλικίες έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν θυσιάζουν σε κανένα παιχνίδι τους τον τρόπο λειτουργίας τους για το αποτέλεσμα, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είμαστε μία ομάδα η οποία εξελίσσεται συνεχώς. Είδαμε και συνεχίζουμε να βλέπουμε πρόοδο κάθε εβδομάδα στα παιδιά. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε το παιχνίδι που εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και τα παιδιά ξεχωριστά. Τα αποτελέσματα θα έρθουν και ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται μέσα από το ωραίο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, αλλά και την βελτίωση την ατομική των παιδιών. Στόχος μας είναι να στελεχώσουμε τα επόμενα αγωνιστικά γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές μας και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στον τρόπο του παιχνιδιού μας».

Για το αν είναι ιδιαίτερο το ματς κόντρα στην ΑΕΚ σε αυτές τις ηλικίες: «Κάθε παιχνίδι αυτού του επιπέδου είναι δύσκολο. Τα παιδιά θέλουν να κερδίσουν, είναι λογικό αυτό, Όμως εμείς δεν θα θυσιάσουμε ποτέ τον τρόπο παιχνιδιού μας για το αποτέλεσμα. Προχωράμε, τη Δευτέρα είναι μία καινούργια μέρα, στην οποία έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Έτσι νικάει ο Πειραιάς!

Έτσι νικάει ο Πειραιάς!

Η Κ17 του Ολυμπιακού νίκησε με 1-0 εκτός έδρας της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, κάνοντας το «8 στα 8» στο πρωτάθλημα. Μεγάλη εμφάνιση από τους Πειραιώτες, οι οποίοι έπαιξαν με 10 παίκτες από το 67’ του ματς λόγω αποβολής του Τιμολέοντος.