Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εγχειρίστηκε ο Κωστανάσιος

Εγχειρίστηκε ο Κωστανάσιος
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 19:41
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr, το απόγευμα της Πέμπτης (15/11) ο Θάνος Κωστανάσιος από τον ιατρό της πρώτης ομάδας Χρήστο Θέο.

Ο μεσοεπιθετικός της Κ19 των Πειραιωτών πέρασε με επιτυχία την πόρτα του χειρουργείου και πλέον ξεκινάει ο γολγοθάς του μέχρι την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ωστόσο, όπως είχε τονίσει και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους το επόμενο διάστημα, έχοντας τη βοήθεια της οικογένειας και των οικείων του ανθρώπων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κωστανάσιος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού την Πέμπτη (8/11) στην προπόνηση της ομάδας και πλέον μετά την επιτυχημένη του επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, υπολογίζεται ότι θα μπορέσει να επιστρέψει υγιής στα γήπεδα μετά από περίπου 5 μήνες.

Όλοι οι άνθρωποι της Ακαδημίας των Πειραιωτών βρίσκονται στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή από την πρώτη στιγμή, ενώ και εμείς από την πλευρά μας στο gavros.gr του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος και να επιστρέψει σύντομα υγιής στα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης