Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να βγάλουμε νέους… Ρέτσους»

«Να βγάλουμε νέους… Ρέτσους»
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 23:40

Για να βγάλει νέους… Ρέτσους δουλεύει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Ρικάρντο Πέρες σε δηλώσεις του.

Αρχικά, ο διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας τόνισε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι με καλή εμφάνιση από εμάς. Έχουμε μία καινούργια ομάδα και νέα φιλοσοφία και αυτό χρειάζεται χρόνο. Θέλουμε να παίζουμε έτσι σε όλους τους αγώνες και αν το καταφέρουμε θα πάρουμε και άλλες νίκες όπως αυτή, αλλά τέτοια παιχνίδια είναι που φτιάχνουν και τους χαρακτήρες των ποδοσφαιριστών. Κάναμε και ένα καλό πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν μόνο στο δεύτερο καλοί, δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Είχαμε ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ. Φυσικά, έπρεπε να σκοράρουμε και το καταφέραμε για να φτάσουμε και στην ανατροπή. Δεν πιστεύω ότι είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα».

Στη συνέχεια, ο κόουτς της Κ19 του Θρύλου είπε: «Ο Κωστανάσιος υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό και είναι ένας αθλητής σημαντικός για την ομάδα. Του αφιερώσαμε τη νίκη και τα γκολ γιατί είναι δύσκολο για τον ίδιο αυτό που έχει να περάσει και θέλουμε όλοι να τον βοηθήσουμε. Βέβαια, είναι ένα δυνατό άτομο και θα επιστρέψει δυνατός και είμαι σίγουρος για αυτό».

Τέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε: «Όταν ήμουν ξανά εδώ οι Ρέτσος, Νικολάου, Μανθάτης, Ανδρούτσος ήταν ήδη στην πρώτη ομάδα οπότε είναι διαφορετικές καταστάσεις. Αλλά αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε μέχρι τώρα, τότε θα έχουμε νέους Ρέτσους, Νικολάου και άλλους τέτοιους παίκτες! Αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν πηγαίνουν ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα, χρειάζονται χρόνο και χώρο για να μπορέσουν να φτάσουν στο επαγγελματικό επίπεδο που χρειάζεται».

Διαβάστε επίσης

Μπαλάρα και τεσσάρα!

Μπαλάρα και τεσσάρα!

Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για την Κ15 του Ολυμπιακού, 4-1 στην Κρήτη την αντίστοιχη του ΟΦΗ.

Εγχειρίστηκε ο Κωστανάσιος

Εγχειρίστηκε ο Κωστανάσιος

Σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/11) ο μεσοεπιθετικός της Κ19 του Ολυμπιακού από τον ιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο.