Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου για τον Ολυμπιακό» (vid)

«Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου για τον Ολυμπιακό» (vid)
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 08:35
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα επέστρεψε την Κυριακή (02/12) στο Ρέντη, αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, με αφορμή την αναμέτρηση της Κ19 των Πειραιωτών με την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος του Θρύλου πλέον έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και προπονεί τη φετινή σεζόν την ομάδα Νέων των Αγρινιωτών.

Ωστόσο, η αγάπη του για τους «ερυθρόλευκους» παραμένει πολύ μεγάλη, την οποία εξέφρασε για ακόμη μία φορά στις δηλώσεις του στην κάμερα του gavros.gr.

Ο Λουτσιάνο μίλησε για τα πολύ όμορφα συναισθήματα που έχει και θα συνεχίσει να έχει, όπως τόνισε για τους «ερυθρόλευκους», ενώ επισήμανε ότι ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον που συνάντησε παλιούς φίλους στο Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα ο Λουτσιάνο τόνισε για τα συναισθήματά του μετά την επιστροφή του στο Ρέντη, αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού.

«Όλοι γνωρίζουν την αγάπη που έχω για τη φανέλα του Ολυμπιακού, το σύλλογο, τους φιλάθλους των Πειραιωτών. Μετά από πολλά χρόνια επέστρεψα στο Ρέντη. Για εμένα θα είναι πάντα πολύ δυνατές οι αναμνήσεις, τις οποίες κάθε φορά που θα έρχομαι θα φέρνω ξανά στη μνήμη μου. Το πιο ευχάριστο είναι ότι πάντα βρίσκω φίλους εδώ και αισθάνομαι όμορφα. Αυτό έχει σημασία για εμένα».

Διαβάστε επίσης

Δείχνει τον δρόμο στους μεγάλους

Δείχνει τον δρόμο στους μεγάλους

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στα Πηγάδια την Ξάνθη (11:00) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος θέλοντας να πάρει μια ακόμα νίκη.