Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα αρχή

Νέα αρχή
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 07:44

Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν μια απρόσμενη ήττα στο τελευταίο τους ματς, εντός έδρας, κόντρα στον Ατρόμητο. Κι όλα αυτά μετά τις 9 νίκες σε ισάριθμα ματς που μετρούσαν.

Σήμερα το μεσημέρι (12:00) αγωνίζονται στη Λιβαδειά κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό. Με τους Εφήβους του Θρύλου να έχουν ως στόχο το τρίποντο για να κάνουν μια νέα αρχή και να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία, η οποία παρά την ήττα του, τους διατηρεί με διαφορά στην πρώτη θέση.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 - Ατρόμητος Κ15 Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 - Ατρόμητος Κ15 Live

Την ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει ο Θρύλος στο Ρέντη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ15. Live στις 12:00 στο gavros.gr.

Ήταν καλύτερος, αλλά «κόλλησε» στο μηδέν

Ήταν καλύτερος, αλλά «κόλλησε» στο μηδέν

Η Κ19 του Ολυμπιακού προσπάθησε για τη νίκη κόντρα στην αντίστοιχη της Ξάνθης, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, μένοντας στο 0-0 με τους Ακρίτες, οι οποίοι αγωνίζονταν στα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Δείχνει τον δρόμο στους μεγάλους

Δείχνει τον δρόμο στους μεγάλους

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στα Πηγάδια την Ξάνθη (11:00) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος θέλοντας να πάρει μια ακόμα νίκη.