Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισόπαλοι στη Λιβαδειά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Ισόπαλοι στη Λιβαδειά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 15:29
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη στη Λιβαδειά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, μένοντας στο 2-2 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Κ17 των Πειραιωτών είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, προηγήθηκε 2 φορές στο σκορ στο ματς, ωστόσο, δεν είχε καλές αντιδράσεις στα μετόπισθεν, κάτι το οποίο πλήρωσε, παίρνοντας μόλις έναν βαθμό από την αναμέτρηση.

Τα γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη πέτυχαν οι Αρσενίδης και Κίτσος, ωστόσο, δεν στάθηκαν αρκετά για να δώσουν ακόμη μία νίκη στην Κ17 του Ολυμπιακού.

Παρόλο αυτά, ο Θρύλος παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 27 βαθμούς, με τον Αστέρα Τρίπολης να τον ακολουθεί στους 21 με τους Αρκάδες να έχουν και παιχνίδι περισσότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμιδάς, Τιμολέων (Παπαδόπουλος), Ασλανίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης (Συρμής), Σταμούλης (Κίτσος), Λιάτσος (Τόλιος), Κατσαβάκης (Ντόι).

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 - Ατρόμητος Κ15 Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 - Ατρόμητος Κ15 Live

Την ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει ο Θρύλος στο Ρέντη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ15. Live στις 12:00 στο gavros.gr.