Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «καθάρισε» στο 2ο ημίχρονο

Το «καθάρισε» στο 2ο ημίχρονο
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 13:54
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 της Λαμίας στο Ρέντη χάρη σε τέρματα των Μπουλάρι και Μαρίνου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο κρατούσε πίσω το μηδέν. Κι αυτό διότι δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις.

Στο 10’ ήρθε η πρώτη φάση στο ματς με το δυνατό σουτ του Ξενιτίδη ενώ στο 44’ ο Βοίλης δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του. Ήταν το διάστημα που κυριάρχησε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, επιβάλλοντας πλήρως τον δικό του ρυθμό.

Στο 59’ ο Ξενιτίδης και στο 69’ ο Μαρίνος έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Τελικά το έκανε ο Μπουλάρι στο 72’, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα γκολ που έδωσε... αέρα στον Ολυμπιακό. Το τελικό 2-0 σημείωσε ο Μαρίνος στο 83’, μετά από ασίστ του Βοΐλη. Ο τελευταίος είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 75’ με κεφαλιά, ενώ να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν άλλο ένα γκολ. Στο 80ό λεπτό με τον Μπουλάρι, αλλά δεν μέτρησε!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Καραργύρης, Τσαβός (70’ Μπουλάρι), Ράμα, Γκοτζαμανίδης, Γαλούπης (46’ Μαρτίνης), Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Τσερκώνης (54’ Ντουμάνης), Σουρλής, Βοΐλης.

Λαμία Κ19: Κατσικάς, Κουδούνας, Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Μητσόπουλος, Καραγιάννης, Στεφανής, Αλτάνης, Καρβέλης, Λαμπρόπολουλος, Ταγκαλάκης (77’ Φουσέκης).

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-Λαμία Κ19 Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-Λαμία Κ19 Live

Οι Νέοι του Θρύλου υποδέχονται στις 12:00 στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα της Φθιώτιδας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr.