Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλύτερος αλλά «φλύαρος»...

Καλύτερος αλλά «φλύαρος»...
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 16:07
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Την ευκαιρία για να πάρει τη νίκη έχασε η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού στο ματς με την αντίστοιχη της ΑΕΚ, στο Ρέντη. Έχασε την ευκαιρία διότι ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, είχε τον έλεγχό του, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όχι κάτι πολύ σημαντικό. Την ουσία. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» ήταν η ομάδα που έδειχνε ικανή για να πάρει το τρίποντο, αλλά δεν ήρθε τελικά.

Ειδικά στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο με την ΑΕΚ να δείχνει ενδιαφέρον να κρατήσει το μηδέν. Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Καλούδη, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό ήταν ανάλογο. Κατοχή και πίεση για τους Έφηβους του Ολυμπιακού, αλλά όχι φάσεις καθώς η αμυντική τακτική της ΑΕΚ απέδωσε. Και στο φινάλε, στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

9' Πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Αρσενίδη, έκανε σέντρα-σουτ, με τον Καλούδη να διώχνει με γροθιές

14' Διαγώνιο σουτ του Αρσενίδη, μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

25' Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σταμούλη που πέρασε έναν αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καλούδη.

71' Ο Κατσαβάκης έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, αλλά μπλόκαρε ο Καλούδης

90'+3 Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ με τον Δημητρίου που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά αστόχησε απέναντι από τον Τζολάκη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Τζολάκης, Φρέρης, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Τιμολέων, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης (80' Τόλιος), Ντότης (69' Κίτσος), Κατσαβάκης, Σταμούλης (63' Λιάτσος).

ΑΕΚ Κ17: Καλούδης, Γκέγκα, Θεοδώρου, Πανταζέλος, Κατσικάς (83' Κουρέας), Δημητρίου, Κορομηλάς (68' Τσιγαρίδης), Σταμούλης, Τζιάτζιος, Παναγιωτόπουλος (59' Μαχαίρας), Τσαρούχας (77' Λουκάς).

Διαβάστε επίσης

Η αφιέρωση του Μαρίνου στον Κωστανάσιο! (pics)

Η αφιέρωση του Μαρίνου στον Κωστανάσιο! (pics)

O νεαρός μεσοεπιθετικός της Κ19 του Ολυμπιακού αφιέρωσε το γκολ του κόντρα στη Λαμία (2-0) στον μεγάλο άτυχο της ομάδας, Θάνο Κωστανάσιο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά τη στήριξη όλων προς αυτόν.