Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αφιέρωση του Μαρίνου στον Κωστανάσιο! (pics)

Η αφιέρωση του Μαρίνου στον Κωστανάσιο! (pics)
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 10:26
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Θάνο Κωστανάσιο, ο οποίος είχε ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα, ωστόσο στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι παίκτες της Κ19 και οι άνθρωποι των Πειραιωτών δείχνουν συνεχώς τη στήριξή τους προς τον νεαρό μεσοεπιθετικό, κάτι το οποίο έπραξαν και στον αγώνα του Σαββάτου (15/12) κόντρα στη Λαμία.

Ο Μαρίνος σκόραρε για το 2-0 υπέρ της ομάδας της Φθιώτιδας και αμέσως έτρεξε να αφιερώσει το γκολ του στον φίλο και συμπαίκτη του. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αφιερώσει επίσης και τα γκολ, αλλά και τη νίκη της ομάδας με 3-1 επί του Παναθηναϊκού τις προηγούμενες ημέρες.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις τονώνουν αδιαμφισβήτητα τη ψυχολογία του Κωστανάσιου, ο οποίος δίνει το δικό του αγώνα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, συνεχίζοντας τις θεραπείες και το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Πάντως, το μόνο σίγουρο, είναι ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα στους Πειραιώτες, με όλους τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται στο πλευρό των τραυματιών, παρέχοντάς τους τα πάντα για τη γρήγορη επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης