Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ωραία μπάλα και... χριστουγεννιάτικο τρίποντο

Ωραία μπάλα και... χριστουγεννιάτικο τρίποντο
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - 15:55
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μια ακόμα νίκη για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στο φετινό πρωτάθλημα. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 της ΑΕΛ, σε ένα ματς που είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Επικράτησαν με δύο γκολ διαφορά, αν και το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο βάσει ευκαιριών. Το αποτέλεσμα είναι όμως που μετράει με την Κ19 του Ολυμπιακού να παίζει ωραία μπάλα, να προσφέρει θέαμα και να δείχνει καλά στοιχεία.

Η νίκη ήρθε χάρη στα γκολ του Σουρλή και του Βοΐλη που αποδείχθηκαν αποτελεσματικοί στις φάσεις του 31ου και του 51ου λεπτού, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Σουλούκο, να κάνει καθοριστικές επεμβάσεις και να κρατά το σκορ στα επίπεδα του 2-0.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

10' Αντεπίθεση της ΑΕΛ με τον Ζιάκα που μπήκε από πλάγια στην περιοχή, αλλά αστόχησε!

11' Ο Τσάβος γύρισε από τα δεξιά στον Βοΐλη, εκείνος έκανε το κοντρόλ από το ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ του κόντραρε στους αμυντικούς.

12' Ωραία «κομπίνα», ο Μαρτίνης μετά το κόρνερ τροφοδότησε τον Σουρλή που έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

27' Ο Γκοτζαμανίδης έπιασε δυνατή κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Ξενιτίδη, η μπάλα οριακά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

28' Δυνατό σουτ του Μαρίνου μέσα στη μεγάλη περιοχή, έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Σουλούκος.

31' 1-0 Ο Σουρλής πήρε την μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

39' Τεράστια ευκαιρία με τον Σουρλή. Εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

45'+1 σουτ από τον Ζαχαράκη λίγο μέσα από την περιοχή η μπάλα στο δεξί δοκάρι!

48' Ωραία ενέργεια του Ξενιτίδη, γύρισε στον Μαρίνο, όμως το πλασέ του τελευταίου από πλάγια θέση δεν βρήκε το στόχο.

49' Ο Χαλάτσης βρέθηκε απέναντι από τον Καραργύρη, τον πέρασε, όμως με τρομερή αυτοθυσία και τάκλιν ο Γλυνός πρόλαβε την μπάλα πάνω στη γραμμή και αποσόβησε τον κίνδυνο.

51' 2-0 Ο Μαρτίνης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βοΐλης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα

56' Καλό σουτ από τον Μαρτίνη, απομάκρυνε με δυσκολία ο τερματοφύλακας Σουλούκος της ΑΕΛ.

74' Εκπληκτική ενέργεια και σουτ από τον Μαρίνο έδιωξε σε κόρνερ ο Σουλούκος

84' Καλό σουτ από τον Μαρίνο, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Σουλούκου.

90' Νέο σουτ από τον Μαρίνο, ο Σουλούκος απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι. Στη επαναφορά σκόραρε ο Μαρτίνης, αλλά ήταν σε θέση οφ σάιτν και το γκολ ορθά δεν μέτρησε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τσάβος, Πέιος, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Γλυνός, Μαρίνος, Ντουμάνης (88' Μπου), Σουρλής (62' Ντότης), Βοΐλης (75' Μπουλάρι).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Δημητρακούδης, Πλατάνας, Φουρκιώτης, Τάρτας, Ζαχαράκης, Μπάμης, Ζιάκας (64' Κουτσούκης), Πινάκας, Δακτύλας (76' Διγκόζης), Χαλάτσης (64' Μούξιος).

Διαβάστε επίσης

Κυριάρχησε αλλά…

Κυριάρχησε αλλά…

Η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού είχε την υπεροχή στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟ, αλλά δεν την αξιοποίησε και έμεινε στο 0-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-ΑΕΛ Κ19 2-0 (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-ΑΕΛ Κ19 2-0 (τελικό)

Οι Νέοι του Θρύλου υποδέχονται στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr στις 14:00.