Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σήκωσε η Σχολή Θεσσαλονίκης του Ολυμπιακού! (vids)

Το σήκωσε η Σχολή Θεσσαλονίκης του Ολυμπιακού! (vids)
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 18:04
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει σαρώσει όλες τις κούπες, σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα τουρνουά στα οποία μετέχει.

Η τελευταία από αυτές κατακτήθηκε από τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, με τους πιτσιρικάδες του Θρύλου Κ13 να παίρνουν την πρώτη θέση σε τουρνουά που έγινε στην Ξάνθη. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση δυναμική παρουσία είχαν επίσης οι Σχολές του Ολυμπιακού σε Κομοτηνή και Ιωάννινα.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν οΟλυμπιακός Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Καβάλας, η ΑΠΟΞ, Ξάνθη Α’, Απόλλων Καλαμαριάς, ο Νέστος Χρυσούπολης, οι Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης, ο Ορφέας Ξάνθης, η Ν. Αμισσός Δράμας, ο Ολυμπιακός Κομοτηνής, ο Βρασίδας Νέας Περάμου και η Ξάνθη Β’.

Οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου έκαναν άνω κάτω και την Ξάνθη, φωνάζοντας συνθήματα των Πειραιωτών, όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο.

Οι Σχολές των «ερυθρόλευκων» συνεχίζουν να πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά, η οποία φαίνεται και μέσα από τα αποτελέσματα και τις κούπες που κατακτούν κάθε χρόνο. Με τη δουλειά να μη σταματά, με στόχο τη δημιουργία σωστών προσωπικοτήτων και εξαιρετικών παικτών, επενδύοντας στο μέλλον.

Δείτε τα βίντεο με τους πανηγυρισμούς των πιτσιρικάδων του Θρύλου από τη Σχολή Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης