Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνέχεια με τριάδα αναμετρήσεων!

Συνέχεια με τριάδα αναμετρήσεων!
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 08:20

Στη δράση επιστρέφουν σήμερα, Σάββατο (12/01) οι ομάδες της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, οι οποίες συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκας!

Συγκεκριμένα, στις 15:00 η Κ17 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο Ρέντη τον ΟΦΗ, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Έφηβοι των Πειραιωτών παραμένουν στην πρώτη θέση και θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή, διευρύνοντας τη διαφορά τους και από τους διώκτες τους.

Λίγο νωρίτερα, στις 12:00, η Κ15 των Πειραιωτών θα υποδεχτεί επίσης στο Ρέντη τον Πανιώνιο, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Παίδες βρίσκονται στην δεύτερη θέση και θέλουν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή.

Τέλος, επίσης στις 12:00, η Κ19 του Θρύλου παίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, στην εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες αποδίδουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο, όμως θέλουν να φτάσουν σε ακόμη περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Μπορούσε και τη νίκη

Μπορούσε και τη νίκη

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αν και ήταν μπροστά στο σκορ κάνοντας ανατροπή τελικά έμεινε στο 2-2 κόντρα στον Λεβαδειακό.