Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι νικάει ο Ολυμπιακός! Και με δέκα παίκτες

Έτσι νικάει ο Ολυμπιακός! Και με δέκα παίκτες
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 11:49

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες, δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο από τους παίκτες της ΑΕΚ και έτσι πήραν εύκολα το τρίποντο.

Ο Θρύλος μπήκε από το ξεκίνημα το ματς με το… μαχαίρι στα δόντια. Μόλις στο 4’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα μετά από κόρνερ από τα δεξιά, αυτή έφτασε στον Κουτσογούλα ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την πίεση και στο 18’ είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Φλώκος έκανε το σουτ, με τον Αντωνόπουλο όμως να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Στο 30’ ο Θρύλος είχε μια ακόμα καλή φάση στο ματς, με τον Ποιμενίδη να κάνει το σουτ από πλάγια αριστερά στην περιοχή, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 40’+2 (σ.σ.: στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, καθώς η διάρκεια των ματς στα Κ15 είναι 80 λεπτά, με δύο ημίχρονα των 40 λεπτών, αντίστοιχα) ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Χρήστου μέσα σε δέκα λεπτά αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Θρύλος είχε τον απόλυτο έλεγχο παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο και στο 57’ διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Πάνος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και «κρέμασε» τον τερματοφύλακα Νατσίδη για να πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα, σημειώνοντας το 0-2.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε απολύτως τίποτα και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη νίκη, δείχνοντας χαρακτήρα και παίζοντας εξαιρετικά, τόσο στο πρώτο μέρος, αλλά πολύ περισσότερο στο δεύτερο που είχε αριθμητικό μειονέκτημα. Οι παίκτες του Νίκου Τοπολιάτη, όμως, ανταποκρίθηκαν άριστα σε ό,τι αφορά το τακτικό κομμάτι και δικαίως πανηγύρισαν αυτό το σπουδαίο «διπλό».

ΑΕΚ Κ15: Νατσίδης, Καστανιώτης (45' Αγγελόπουλος), Χατζημάρκος (29' λ. τρ. Γ. Παπαδόπουλος), Αντωνόπουλος, Χαλίλι, Καραγιαννίδης, Κυρσανίδης, Τσιρής, Παπαθανασίου (70' Μαχαίρας), Κοντός (55' Ντέλλας), Κεσίδης (62' Φωτόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Σινά, Κατηφόρης, Μόσχος, Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Φλώκος (72' Κίτσας), Πάνος (60' Μπομπότης), Κουτσογούλας (51' Κατσαούνος), Ποιμενίδης (65' Πρέλιας, 78' λ. τρ. Βλασσόπουλος).

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ Κ15 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 Live

ΑΕΚ Κ15 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 Live

Την ευκαιρία να εδραιωθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχουν οι Νέοι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ. Live στις 10:00 στο gavros.gr.