Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαλάρα και 5άρα οι Νέοι στα Γιάννινα

Μπαλάρα και 5άρα οι Νέοι στα Γιάννινα
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 13:49

Εξαιρετική εμφάνιση από την Κ19 του Ολυμπιακού, το μεσημέρι του Σαββάτου στα Γιάννινα. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν μπαλάρα κόντρα στους αντίστοιχους του ΠΑΣ, νικώντας με 5-2!

Κάνοντας ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ήταν καταιγιστικοί, σημειώνοντας 4 γκολ και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Χρειάστηκαν, μάλιστα, είκοσι λεπτά για να πετύχουν αυτά τα τέσσερα τέρματα και να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 4-1!

Με τον εξαιρετικό Βοϊλη να φτιάχνει τα δύο πρώτο γκολ και να σημειώνει το τέταρτο. Ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά, όχι πώς οι άλλοι παίκτες της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού υστέρησαν! Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ο ρυθμός.

Ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι, πολύ νωρίς (47') με τον Ντουμάνη, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο κι έχασε μεγάλη ευκαιρία, από πλεονεκτική θέση, το πέμπτο «ερυθρόλευκο» γκολ. Αυτό ήρθε στα μισά του δεύτερου μέρος με τον Μπουλάρι, που πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Το μόνο που άλλαξε ως το φινάλε ήταν το τελικό σκορ, καθώς οι Νέοι του ΠΑΣ μείωσαν στο τελικό 2-5.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

21' 0-1 Ο Βοΐλης βρήκε τον Μαρίνο σε θέση αριστερά κι εκείνος «κρέμασε» τον Πατσιούρα.

30' 1-1 Κόρνερ από τον Παπαδόπουλο, η άμυνα του Ολυμπιακού έδιωξε προσωρινά, νέο γέμισμα του Θεοχάρη και ο Λιάσος από κοντά ισοφάρισε.

33' 1-2 Παράλληλη σέντρα του Βοΐλη για τον επερχόμενο Ντουμάνη που δεν αστόχησε από κοντά.

37' 1-3 Το πείσμα του Φέκκα μέσα στην περιοχή ήταν καθοριστικό. Κέρδισε τις κόντρες και νίκησε με δυνατό σουτ τον Πατσιούρα.

41' 1-4 Εξαιρετικό γκολ από τον Βοΐλη που έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του, ανήμπορου να αντιδράσει, Πατσιούρα.

69' 1-5 Ο Μπουλάρι με κοντινή προβολή πετυχαίνει το πέμπτο γκολ για τον Ολυμπιακό.

90' 2-5 Ο Καγιά έκλεψε στο χώρο του κέντρου, πάσαρε στον Παπαδόπουλο που βρέθηκε απέναντι από τον Καραργύρη και τον πλάσαρε, μειώνοντας το σκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ19: Πατσιούρας, Σάκκας (59' Καγιά), Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Λιάσος, Θεοχάρης (87' Νάνος), Μελιγγιώτης (82' Τσούνης), Καραμποΐκης, Παπαδόπουλος, Πήλιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης (64' Γαλούπης), Ξενιτίδης (70' Γλυνός), Νεοφυτίδης, Ντουμάνης, Μαρίνος, Φέκκας, Βοΐλης (59' Μπουλάρι).

Πηγή φωτογραφίας: super-fm.gr

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!»

«Είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!»

Όλα ξεκινούν από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, όπου μπαίνουν οι βάσεις για το λαμπρό μέλλον...

ΑΕΚ Κ15 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 Live

ΑΕΚ Κ15 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 Live

Την ευκαιρία να εδραιωθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχουν οι Νέοι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ. Live στις 10:00 στο gavros.gr.