Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετα τριάρα οι Παίδες του Θρύλου!

Άνετα τριάρα οι Παίδες του Θρύλου!
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 - 18:14

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου η Κ15 του Ολυμπιακού πήρε μία εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και έτσι μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο 13’ με γκολ του Αρβανιτάκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Τολοπιάτη δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος και να «σφραγίσουν» τη νίκη με ένα 2ο γκολ, κάτι το οποίο έπραξαν ωστόσο στην επανάληψη.

Αρχικά, στο 62’ ο Αρβανιτάκης με το 2ο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-0, ενώ στο 80’ ο Κουτσογούλας διαμόρφωσε το τελικό 3-0 της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Σίνα, Ρέτσος Βλασόπουλος, Μπομπότης, Κατηφόρης, Κατσαούνος, Κουτσογούλας, Σταυρόπουλος, Μόσχος, Κίτσας, Ποιμενίδης.

Έπαιξαν επίσης οι Αρβανιτάκης, Μάνδρος, Πάνος, Μπόλης, Μπάσα.

ΟΦΗ Κ15: Χωραϊτης, Χασουράκης, Χότζα, Βιτώρος, Σπυριδάκης, Χαλκιαδάκης, Αμανάκης, Γκρίτζαλης, Σωμαράκης, Μαμουλάκης, Γεωργαλής

Έπαιξαν επίσης οι Ξυστράκης, Κουτάντος, Γιακουμάκης, Βαρβεράκης, Χατζηκωνσταντίνου

Διαβάστε επίσης

«Καθαρίζει» ξανά τον ΠΑΟ

«Καθαρίζει» ξανά τον ΠΑΟ

Η Κ17 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 13:00 στο Ρέντη την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr.

«Πλήρωσαν» τα λάθη τους

«Πλήρωσαν» τα λάθη τους

Οι Νέοι του Ολυμπιακού δεν τα κατάφεραν στην Τρίπολη, όπου ηττήθηκαν 2-0 από τους αντίστοιχους του Αστέρα.