Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πήρε τη νίκη, κράτησε το πλεονέκτημα

Δεν πήρε τη νίκη, κράτησε το πλεονέκτημα
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 14:54
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Γλυκόπικρη «γεύση» άφησε στον Ολυμπιακό το ματς με τον ΠΑΟ για την 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κ17 της Σούπερ Λίγκας. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1, αν και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Από την άλλη, όμως, διατήρησαν το +3 (σ.σ.: έχουν 36, ενώ οι «πράσινοι» έχουν 33 βαθμούς, αντίστοιχα) στη βαθμολογία και παραμένουν το φαβορί για την πρώτη θέση στον νότιο όμιλο του πρωταθλήματος των Εφήβων.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είχε τον έλεγχο του ματς, την κατοχή της μπάλας, αλλά εμφάνισε αδυναμίες στις αντεπιθέσεις του Παναθηναϊκού. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν όλο το ματς στην κόντρα. Προηγήθηκαν με πέναλτι νωρίς στο ματς (13'), αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε και ισοφάρισε πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (27'). Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν, είχαν αρκετές ευκαιρίες με αξιοσημείωτη εκείνη με το δοκάρι του Ντότη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 62' και αποκορύφωμα την τεράστια φάση με το τετ-α-τετ του Σταμούλη στο 90ό λεπτό. Αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το ματς έληξε χωρίς νικητή (1-1).

Το φιλμ της αναμέτρησης:

7' Ο Ντότης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και απομάκρυνε τελικά ο Γαρδούνης.

13' 0-1 Ο Ανθούλακης κέρδισε πέναλτι για τον ΠΑΟ, το εκτέλεσε εύστοχα ο Νιάρχος, παρά την προσπάθεια του Τζολάκη.

27' 1-1 Ο Ντότης έπιασε ένα πολύ ωραίο, άπιαστο σουτ με φάλτσο έξω από την μεγάλη περιοχή του Γαρδούνη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα!

38' Ο Ρόμπι έκανε το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Τζολάκη.

41' Απίθανη απόκρουση από τον Τζολάκη με το στήθος σε τετ-α-τετ του Δημοσθενιάδη

49' Μετά από κόρνερ, ο Ντόι έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

50' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Γούλας έκανε τη σέντρα, ο Αρσενίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Γαρδούνη!

59' Στην κόντρα ο Παναθηναϊκός, εκπληκτική απόκρουση του Τζολάκη σε τετ-α-τετ του Δημοσθενιάδη.

60' Ο Ντόι πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντότη, αλλά ο Γαρδούνης μπλόκαρε.

62' Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Ντότη, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γαρδούνη!

73' Ωραία ενέργεια από τον Αρσενίδη, αλλά δεν ολοκλήρωσε όπως θα ήθελε την προσπάθειά του.

90' Τεράστια ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους»! Οι παίκτες του Ολυμπιακού «έκρυψαν» την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Σταμούλη, που βρέθηκε απέναντι από τον Γαρδούνη, σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟ κράτησε το 1-1!

Την κίτρινη κάρτα του Γ. Φίτσα (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) είδαν οι Παπαδόπουλος (65') και Νιάρχος (36'), Κούτσιας (53').

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Τζολάκης, Φρέρης (66' Γεωργακόπουλος), Κεραμίδας, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Γούλας, Ντόι (66' Τζόρβας), Αρσενίδης (85' Κίτσος), Λιάτσος (80' Συρμής), Κατσαβάκης (61' Σταμούλης), Ντότης.

Παναθηναϊκός Κ17: Γαρδούνης, Κόμης (62' Τουρκοχωρίτης), Κούτσιας, Ρόμπι, Γωγουβίτης, Λιακόπουλος, Ανθουλάκης (71' Καρβούνης), Λεάντρο, Νιάρχος (89' Παντελίδης), Δημοσθενιάδης (83' Σιδεράς), Λαζαρίδης (66' Λιούμης).

Διαβάστε επίσης

«Καθαρίζει» ξανά τον ΠΑΟ

«Καθαρίζει» ξανά τον ΠΑΟ

Η Κ17 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 13:00 στο Ρέντη την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr.