Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι...

Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι...
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 13:55

Η Κ19 του Ολυμπιακού πάλεψε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, πληρώνοντας παράλληλα τα λάθη τους στα μετόπισθεν, κάτι το οποίο είχε ως συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με δύο γκολ του Χατζηστραβού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν στις πρώτες δύο θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα, όμως, έχουν δείξει στη φετινή σεζόν ότι διαθέτουν αρκετό ταλέντο και ποιότητα και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα μπορέσουν στο προσεχές μέλλον να πετύχουν τους στόχους τους.

Κακό ξεκίνημα...

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τα πρώτα λεπτά να κυλούν χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση στην αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπόρεσε να απειλήσει στο 12’ με τον Γαϊτανίδη να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, βλέποντας όμως τον Πέιο να απομακρύνει την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας του. Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30’ με δυνατό σουτ του Χατζηστραβού, έπειτα από ασίστ του Λύρατζη. Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς, όμως να καταφέρουν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Παπαδόπουλου.

Ανέβηκε στο 2ο, αλλά δεν τα κατάφερε...

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να καταφέρει να γίνει πιο απειλητικός στο παιχνίδι και να ισοφαρίσει. Ωστόσο, στην προσπάθειά του αυτή, άφησε κενούς χώρους στα μετόπισθεν, κάτι το οποίο «πλήρωσε» στο 61’ της αναμέτρησης. Ο Γαϊτανίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των Πειραιωτών, ωστόσο, ο Χατζηστραβός πήρε το ριμπάουντ και με σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε και πάλι τον Καραργύρη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες στη συνέχεια του ματς προσπάθησαν να βγουν πιο μπροστά, χωρίς, όμως αποτέλεσμα με το τελικό σκορ να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ Κ19: Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγαράς, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Μπαλογιάννης (89’ Σαλαμούρας), Γκαργκαλατζίδης (65’ Τζοβάρας), Χατζηστράβος, Δούμτσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (61’ Ντότης), Μαρίνος, Φέκκας (61’ Σουρλής), Βοΐλης (80’ Μπουλάρι).

Διαβάστε επίσης

Προκλητικός ξανά ο Γκαρσία

Προκλητικός ξανά ο Γκαρσία

Ο προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ προκάλεσε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους Νέους του Ολυμπιακού.