Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάρα από τους Νέους του Θρύλου στην ΑΕΚ!

Τριάρα από τους Νέους του Θρύλου στην ΑΕΚ!
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - 16:00
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μεγάλη νίκη με 3-1 πήρε η Κ19 του Ολυμπιακού επί της της ΑΕΚ στο Ρέντη, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Νέοι του Θρύλου επιστρέφουν στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν έτσι το δρόμο στην πρώτη ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής (17/02) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ.

Πλέον, το σύνολο του Ρικάρντο Πέρες έφτασε τους 39 βαθμούς, τρεις πίσω από την ΑΕΚ, η οποία έμεινε στους 42 βαθμούς.

Γκοτζαμανίδης, Μπουλάρι και Σουρλής τα γκολ για τον Ολυμπιακό, είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Πατρινός.

Δυνατό ξεκίνημα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει πολύ γρήγορα προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης στο 8’ με υπέροχη κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσερκώνη. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη στημένη φάση ήταν δουλεμένη από τους Πειραιώτες, με τον Τσερκώνη και Ξενιτίδη να μπερδεύουν τους αντίπαλους αμυντικούς, με αποτέλεσμα ο Γκοτζαμανίδης να παίρνει αμαρκάριστος την κεφαλιά και να στέλνει έτσι την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στη συνέχεια της αναμέτρησης, με τον Καραργύρη να βρίσκεται εκεί στις στιγμές που χρειάστηκε, αποσοβώντας τον κίνδυνο στο 40’ με μία υπέροχη απόκρουση στο σουτ του Μπότου. Στα αρνητικά του πρώτου μέρους, ο τραυματισμός του Βοΐλη, ο οποίος έδειξε να πονάει αρκετά στο δεξί του γόνατο, με το μέγεθος του τραυματισμού του να μένει να φανεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Αιφνιδιάστηκε, όμως έβγαλε αντίδραση…

Η ΑΕΚ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Ολυμπιακό στην επανάληψη, μπαίνοντας δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και καταφέρνοντας να βρουν το γκολ της ισοφάρισης στο 47’ με τον Πατρινό. Οι Πειραιώτες έδειξαν να αιφνιδιάζονται από το συγκεκριμένο τέρμα, προβληματίζοντας με την εικόνα τους, καθώς υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. Ωστόσο, οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες ανέβασαν ρυθμούς στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Γκολάρα από τον Μπουλάρι και θρίαμβος με Σουρλή!

Οι Πειραιώτες στο 77’ πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ, χάρη σε ένα πολύ ωραίο τέρμα που σημείωσε ο Μπουλάρι. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κοντρόλαρε άψογα την μπάλα, έπειτα από την καταπληκτική ασίστ του Ξενιτίδη και με δυνατό σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των «κιτρινόμαυρων». Μάλιστα, ο Θρύλος συνέχισε να πιέζει για να σημειώσει ακόμη ένα γκολ και να σφραγίσει την υπόθεση νίκη, κάτι το οποίο κατάφερε στο 87’ με τον Σουρλή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Τάφα και «έγραψε» το τελικό 3-1 υπέρ του Θρύλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Τσερκώνης (66’ Μαρίνος), Σουρλής, Ντότης (59’ Ντουμάνης), Βοΐλης (39’ Μπουλάρι).

ΑΕΚ Κ19: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Αρβανίτης, Μπογκντάνι (82’ Τσέλιος), Σαρδέλης (84’ Μάρκου), Μπότος, Χριστόπουλος, Γιούσης, Πατρινός (69’ Μαχαίρας).

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-ΑΕΚ Κ19 LIVE 3-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-ΑΕΚ Κ19 LIVE 3-1 (Τελικό)

Οι Νέοι του Θρύλου υποδέχονται στις 14:00 στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα των «κιτρινόμαυρων» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr.

Οι Νέοι δείχνουν το δρόμο...

Οι Νέοι δείχνουν το δρόμο...

Η Κ19 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 13:50 στο Ρέντη την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr.