Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε Ολυμπιακός, είναι στο DNA μας να κερδίζουμε»

«Είμαστε Ολυμπιακός, είναι στο DNA μας να κερδίζουμε»
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - 19:27

Ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια έκανε η Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Νίκος Πέιος, με τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων» να επισημαίνει ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έβγαλαν τα στοιχεία που θέλουν στο συγκεκριμένο ματς, όπως η θέληση, το πάθος και η σταθερότητα.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι όλοι στην ομάδα έχουν πάρει το DNA του Ολυμπιακού, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι η πρώτη ομάδα θα πάρει τη νίκη το βράδυ της Κυριακής (17/02) κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Πέιου:

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει φέτος, και εμείς και η ΑΕΚ παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, διαχειριστήκαμε καλύτερα την όλη κατάσταση. Στο δεύτερο η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα και δεχθήκαμε το γκολ. Αντιδράσαμε όμως, βάλαμε δύο γκολ και αυτό είναι που θέλουμε να βγάζουμε, θέληση, πάθος και σταθερότητα. Είμαστε Ολυμπιακός, είναι στο DNA μας να κερδίζουμε όλοι στην ομάδα. Πιστεύω πως η νίκη είναι δική μας αύριο».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-ΑΕΚ Κ19 LIVE 3-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19-ΑΕΚ Κ19 LIVE 3-1 (Τελικό)

Οι Νέοι του Θρύλου υποδέχονται στις 14:00 στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα των «κιτρινόμαυρων» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr.