Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα πρώτος ο Ολυμπιακός!

Πάντα πρώτος ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 13:58

Την ευκαιρία να βρεθούν στο +6 από τον Παναθηναϊκό έχασαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Κυριακής. Με την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΚ, σε ένα ματς που προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν αυτό το πλεονέκτημα ως το φινάλε του ματς.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα, δείχνοντας καλύτερα στοιχεία. Αλλά στο ποδόσφαιρο, δεν αναδεικνύεται νικητής. Αυτό συνέβη και τώρα. Με την Κ17 του Ολυμπιακού να παίρνει το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.

Κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 39' με το γκολ που σημείωσε ο Ασλανίδης. Σε καθοριστικό σημείο, καθώς ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Αλλά στο φινάλε μια στιγμή αδράνειας κόστισε. Στο 87' ο Κοσίδης ισοφάρισε για την ΑΕΚ και με αυτό τον τρόπο το ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Τζολάκης, Τζόρβας, Κεραμιδάς, Τιμολέων, Ασλανίδης, Γούλας, Σαπουντζής, Αρσενίδης, Λιάτσος, Σύρμης, Κατσαβάκης, ενώ έπαιξαν και οι Τόλιος, Κίτσος, Μούκα, Γεωργακόπουλος και Σταμούλης.

Διαβάστε επίσης