Ντουντούκα
Τον Ολυμπιακό θα τον σέβεστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Η Σχολή Βούλας έκοψε την Πίτα της! (pics)

Η Σχολή Βούλας έκοψε την Πίτα της! (pics)
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 23:59

Εκατοντάδες κόσμου παραβρέθηκαν στη κοπή πίτας της Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Βούλα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (15/2) στις όμορφες εγκαταστάσεις του Star Sport Club. Την εκδήλωσε παρουσίασε ο Αντώνης Γλύκας, όπου τήρησε το έθιμο και έκοψε την καθιερωμένη πίτα.

Σε αυτή τη γιορτινή βραδιά, την λαμπερή εκδήλωση η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, έδωσαν το «παρών» αναγνωρισμένες προσωπικότητες του αθλητισμού και του πολιτισμού. «Ερυθρόλευκα» δώρα κρύβονταν πίσω από κάθε φλουρί, γεμίζοντας χαμόγελα τους τυχερούς της βραδιάς!

Τέλος, οι μικροί αθλητές της ακαδημίας είχαν τη χαρά να φωτογραφηθούν με τον Λεόνε, την εμβληματική μασκότ της ομάδας μας!

Διαβάστε επίσης

«Εσείς είστε η εικόνα και το μέλλον του Ολυμπιακού»

«Εσείς είστε η εικόνα και το μέλλον του Ολυμπιακού»

Οι Ρικάρντο Πέρες, Κριστιάν Καρεμπέ και Δημήτρης Αγραφιώτης μίλησαν στο πλαίσιο της κοπής της πίτας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πέδρο Μαρτίνς για τη στήριξη στα φυτώρια της ομάδας.

Το μέλλον του Θρύλου έκοψε την πίτα του! (pics)

Το μέλλον του Θρύλου έκοψε την πίτα του! (pics)

Παρουσία των Πέδρο Μαρτίνς, Κριστιάν Καρεμπέ και Δημήτρη Αγραφιώτη, η Ακαδημία του Ολυμπιακού έκοψε την πίτα της στο Ρέντη, στέλνοντας μήνυμα για υγεία, ευτυχία και «ερυθρόλευκες» επιτυχίες.