Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κόλλησαν» στο μηδέν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

«Κόλλησαν» στο μηδέν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 00:35

Ισόπαλοι χωρίς γκολ ήρθαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού με εκείνους του Ατρομήτου για την 22η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά 2 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες (δυνατός αέρας), αλλά και η αστοχία στην τελική προσπάθεια δεν έδωσαν την ευκαιρία στους Πειραιώτες να φτάσουν στη νίκη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» σημειώθηκε από τον Αρσενίδη, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμίδας, Τιμολέων, Ασλανίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης, Λιάτσος, Σταμούλης, Κατσαβάκης, ενώ μπήκε ως αλλαγή ο Κίτσος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Φλώρος, Καρδάμης, Πομώνης, Ζάννης, Γκαμάνης, Μαργαρίτης, Μπουρνέλλης, Καραμάνης, Ρονάλντο, Σέλληνας, Παπαδόπουλος, ενώ έπαιξαν και οι Μακρυγιαννάκης, Οικονόμου, Μουντές, Ρίζος, Γιαννακίδης.

Διαβάστε επίσης