Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεσσάρα οι Νέοι στον Απόλλωνα

Τεσσάρα οι Νέοι στον Απόλλωνα
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 13:55

Η συνέχεια της νίκης με 3-1 κόντρα στην ΑΕΚ ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου για τον Ολυμπιακό. Η Κ19 του Θρύλου πέτυχε μια άνετη και ευρεία νίκη, εκτός έδρας, με 4-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Με τους παίκτες του Ρικάρντο Πέρες να δείχνουν μεγάλη σοβαρότητα από το ξεκίνημα, να έχουν πολύ καλή απόδοση και να σημειώνουν τέσσερα γκολ, ενώ είχαν και ευκαιρίες για παραπάνω. Σκοράροντας δύο φορές στο κάθε ημίχρονο.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα είχαν ήδη βάλει οι παίκτες του Ολυμπιακού τις βάσεις για να νικήσουν. Με το σκορ να είναι στο 2-0 υπέρ του. Στο 20ό λεπτό ο Γκοτζαμανίδης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 και δέκα λεπτά αργότερα (30') ήταν η σειρά του Νεοφυτίδη με δυνατό σουτ να σημειώσει το 0-2, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στάγκο.

Ανάλογη ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Κ19 του Ολυμπιακού έλεγξε το ματς, έκανε φάσεις και βρήκε δίχτυα δύο ακόμα φορές, διευρύνοντας την επικράτησή της. Με δύο υπέροχα γκολ. Στο 53' ο Μαρίνος με μια εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Στάγκου, για να έρθει ο Μπουλάρι στο 83' και να αξιοποιήσει ιδανικά την ασίστ του Ντότη, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για τον Ολυμπιακό.

Απόλλων Σμύρνης Κ19: Στάγκος, Ντάκα, Τασιάς, Πετράς, Διονέλλης, Κοφίνης, Ρουκουνάκης, Βελούτσος, Καριμπίφης, Τσιάβος, Τσεπέλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Στουρνάρας, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης (46' Μπουσκουΐδης), Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης (55' Σουρλής), Ντουμάνης (72' Ντότης), Μαρίνος, Φέκκας, Μπουλάρι.

Διαβάστε επίσης