Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέοι, ωραίοι και... 3-0

Νέοι, ωραίοι και... 3-0
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 - 13:56

Καλή μπάλα, ωραία ποδόσφαιρο, άνετη νίκη. Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού δεν είχε πρόβλημα και πέτυχε άλλη μια άνετη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν πρόβλημα με αντίπαλο τον Άρη, τον οποίο νίκησαν 3-0.

Δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του κάθε ημιχρόνου κι ένα στο φινάλε διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Με την ομάδα του Ρικάρντο Πέρες να παίζει ωραία μπάλα, να κυριαρχεί και να έχει ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους από νωρίς. Να φτάσουν δηλαδή σε ένα γρήγορο γκολ. Ήρθε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπουλάρι που δεν αστόχησε μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ (1-0). Κάτι που παρέμεινε στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πέρες ανέβασαν στροφές. Στο 60ό λεπτό έβαλαν τις βάσεις για ένα ακόμα τρίποντο, σκοράροντας ξανά. Σκόρερ για την Κ19 του Θρύλου ο Σουρλής που ουσιαστικά ξεκαθάρισε το ποιός θα είναι ο νικητής στο ματς, με το 2-0 που σημείωσε.

Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη... Στο 87ο λεπτό ήρθε και τρίτο γκολ για το τελικό 3-0. Με τον Φέκκα να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς είχε περάσει στο ματς στο 75' και 12 λεπτά αργότερα δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Στουρνάρας, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Μαρίνος (82' Τσερκώνης), Σουρλής, Ντότης (59' Βοΐλης), Μπουλάρι (75' Φέκκας).

Άρης Κ19: Μπαταλάμας, Λάσκοβ, Τσαγκαλίδης, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης, Σενγεκργκής, Τράκας, Μπακούτσης, Μπαλικτσής, Χατζηπιρπιρίδης, Σιούτας.

Διαβάστε επίσης

Ξεχωριστό φιλικό (pics)

Ξεχωριστό φιλικό (pics)

Η Σχολή της Θεσσαλονίκης είναι στην Αθήνα κι έδωσε φιλικό με την ομάδα της Σχολής Καραϊσκάκη.

Ανοικτά δοκιμαστικά τερματοφυλάκων για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Ανοικτά δοκιμαστικά τερματοφυλάκων για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς τερματοφύλακες από το Νομό Αττικής, γεννηθέντες από το έτος 2005 έως και το έτος 2010, να δείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!