Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντέρμπι με ΠΑΟ και στην Ακαδημία

Ντέρμπι με ΠΑΟ και στην Ακαδημία
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 08:42

Δυνατές «μάχες» περιλαμβάνει το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής για τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Αρχικά, η Κ15 του Ολυμπιακού το Σάββατο (16/03) θα υποδεχτεί στο Ρέντη την αντίστοιχη του ΠΑΟ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Νίκου Τοπολιάτη διανύουν περίοδο τρομερής φόρμας και θέλουν τη νίκη, ώστε να πιάσουν κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης σειρά θα έχουν οι Έφηβοι του Θρύλου, οι οποίοι στις 12:00 θα υποδεχτούν επίσης τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Θρύλος βρίσκεται στην κορυφή και θέλει να φτάσει σε ακόμη μία νίκη, «κλειδώνοντας» την κορυφή στον όμιλό του.

Να σημειωθεί, ότι και η Κ19 του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχει γίνει ακριβές το ποια ημερομηνία και ώρα θα πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο ματς.

Διαβάστε επίσης

Εγκώμια Μπούσι για Μπουλάρι

Εγκώμια Μπούσι για Μπουλάρι

Ο νεαρός επιθετικός της Κ19 του Ολυμπιακού ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του και τη φετινή σεζόν, οδηγώντας τον τεχνικό της Κ21 της Εθνικής Αλβανίας να τον καλέσει για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ανοικτά δοκιμαστικά τερματοφυλάκων για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Ανοικτά δοκιμαστικά τερματοφυλάκων για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς τερματοφύλακες από το Νομό Αττικής, γεννηθέντες από το έτος 2005 έως και το έτος 2010, να δείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Ξεχωριστό φιλικό (pics)

Ξεχωριστό φιλικό (pics)

Η Σχολή της Θεσσαλονίκης είναι στην Αθήνα κι έδωσε φιλικό με την ομάδα της Σχολής Καραϊσκάκη.