Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να πιστεύετε στην ομάδα και στον πρόεδρο» (vid)

«Να πιστεύετε στην ομάδα και στον πρόεδρο» (vid)
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 17:32

Για το πλάνο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μίλησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, σε συνέντευξη του στο Olympiacos TV. Με τον Αργεντινό να μιλά, παράλληλα, με τα καλύτερα λόγια για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, δίνοντας τους τη συμβουλή να πιστεύουν στον Θρύλο και τον πρόεδρο του! Αναλυτικά, όσα είπε ο Ιμπαγάσα…

-Σε ποια ηλικία και που ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο;

«Από επτά χρονών ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στην Juventud Unida και εννιά χρονών πήγα στην Lanus, όπου ξεκίνησα να παίζω σε γήπεδο 11Χ11».

-Εάν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, ποια συμβουλή θα έδινες στον νεότερο σου εαυτό;

«Η αλήθεια είναι, ότι έχω κάνει πολλές φορές αυτή την ερώτηση στον εαυτό μου. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Εάν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο θα πρόσεχα περισσότερο το θέμα της διατροφής μου. Θα πρόσεχα περισσότερο τον εαυτό μου, γενικότερα. Θα μάθαινα να μιλάω περισσότερες γλώσσες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο που μπορείς να βρεθείς. Το να μιλάς πολλές γλώσσες βοηθάει πάντα. Και επίσης θα πρόσεχα το θέμα των τραυματισμών».

-Ποιο είναι το μότο σου στη ζωή σου;

«Εγώ τρεις λέξεις έχω πάντα που με καθοδηγούν στη ζωή μου: Δουλειά, ταπεινότητα, σεβασμός, αλλά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τρία πράγματα που πρέπει να ακολουθεί ο καθένας στη ζωή του, σε όλα τα επίπεδα».

-Μίλησε μας για το νέο έργο που γίνεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού…

«Η αλήθεια είναι, ότι είμαι δυόμιση χρόνια εδώ και έχω δει πολλά πράγματα να γίνονται. Γίνεται καλή δουλειά! Βέβαια, υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα. Ήδη ποδοσφαιριστές από την Κ17 και την Κ19 είναι ένα βήμα πριν από την πρώτη ομάδα και πολλές φορές ο κ. Μαρτίνς καλεί ποδοσφαιριστές της Κ17 και Κ19 στην πρώτη ομάδα. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και πραγματικά ελπίζουμε να βγάλουμε πολλούς παίκτες από την Ακαδημία, που θα στελεχώνουν την πρώτη ομάδα, όπως έχει γίνει ήδη στο παρελθόν».

-Τι ψάχνεται στους νεαρούς παίκτες και ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που θέλετε να τους μάθετε;

«Τα στοιχεία που κοιτάμε είναι η τεχνική, γιατί είναι απαραίτητη. Είναι η νοημοσύνη. Είναι η ταχύτητα, που πρέπει να είναι τόσο νοητική και πνευματική, όσο και η φυσική τους ταχύτητα, η οποία απαιτείται όσον αφορά το τρέξιμο και τη νοοτροπία τους. Είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό. Πάνω σε αυτά τα στοιχεία δουλεύουμε καθημερινά. Είναι κάτι που πρέπει να μαθαίνεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουν να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που κοιτάμε και μαθαίνουμε στους νεαρούς παίκτες».

-Το μήνυμα σου στους φίλαθλους μας, που σε έχουν σε ένα ξεχωριστό μέρος της καρδιάς τους;

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό είμαι ευγνώμων σε αυτούς τους οπαδούς, γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα με σεβάστηκαν. Πάντα ήταν κοντά μου, πάντα ήταν δίπλα μου και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ! Το σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε πάντα ενωμένοι. Γιατί μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους, τους οποίους θέτουμε από την αρχή της χρονιάς. Και κάτι σημαντικό επίσης που θέλω να πω στους φιλάθλους μας, είναι να πιστεύουν στην ομάδα, να πιστεύουν στους παίκτες και να πιστεύουν στον πρόεδρο. Να ξέρουν πως οτιδήποτε γίνεται είναι για το καλό και μόνο της ομάδας!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα γυρίζει τον χρόνο πίσω και συμβουλεύει τον… νεότερο εαυτό του! / @ariel_ibagaza goes back in time and gives some advice to… his younger self! #olympiacos #ToMyYoungerSelf #Ibagaza #Academy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Εγκώμια Μπούσι για Μπουλάρι

Εγκώμια Μπούσι για Μπουλάρι

Ο νεαρός επιθετικός της Κ19 του Ολυμπιακού ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του και τη φετινή σεζόν, οδηγώντας τον τεχνικό της Κ21 της Εθνικής Αλβανίας να τον καλέσει για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ανοικτά δοκιμαστικά τερματοφυλάκων για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Ανοικτά δοκιμαστικά τερματοφυλάκων για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Η «ερυθρόλευκη» Ακαδημία δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς τερματοφύλακες από το Νομό Αττικής, γεννηθέντες από το έτος 2005 έως και το έτος 2010, να δείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!